Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savanas F.C Iraty SC
Tingos Lozango Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino geeft een hoge lob. Dutina kopt de bal weg. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap. Mediano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Codorna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuzino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cuzino passt de bal met de wreef. Leber rent richting de bal. Leber probeert naar een medespeler te passen. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cubano passt de bal in één keer door. Daar is Dalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmaz passt de bal met de wreef. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli draait met de bal, schiet en ... Metidieri bokst de bal weg.

22e minuut.
Pedroso is nu in balbezit. Cuzino rent richting de bal. Cuzino geeft de bal voor. Leber rent richting de bal. Leber schiet op doel. Mediano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
da Costa is nu in balbezit. Leber onderschept slim de pass. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel. Mediano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Iraty SC 1:0

41e minuut.
Leber passt de bal met de wreef. Codorna rent richting de bal. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ... Mediano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Codorna is nu in balbezit. Codorna passt de bal in één keer door. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malzoni de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savanas F.C 37%, Iraty SC 63%.
Savanas F.C - Iraty SC 1:0

53e minuut.
Skrucha geeft een hoge lob. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ... Mediano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Iraty SC 2:0

60e minuut.
Inworp. Dalmaz met een snelle inworp. Rossignoli controleert de bal met de borst. Rossignoli geeft een lange en hoge pass. Kruszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Metidieri bokst de bal weg. Metidieri probeert naar een medespeler te passen. Kruszczyński kopt de bal weg. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Marina rent richting de bal. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński passt de bal met de wreef. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Mediano met een harde bal richting middenveld. Dutina kopt de bal weg. Holaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Malzoni is nu in balbezit. Kruszczyński onderschept slim de pass. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dutina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Holaj onderschept slim de pass. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Leber rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Iraty SC 3:0

86e minuut.
Holaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paciorkowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cubano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski schiet op doel. Mediano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Savanas F.C - Iraty SC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savanas F.C 26%, Iraty SC 74%.
Savanas F.C - Iraty SC 4:0