Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crusil savio luan sabino nogueira
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Lorini passt de bal zonder na te denken. Alípio heeft problemen om de bal te vangen. Vaz is nu in balbezit. Vaz geeft een hoge lob. Negreanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - savio luan sabino nogueira 0:1

13e minuut.
Lorini is nu in balbezit. Alencar rent richting de bal. Alencar passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - savio luan sabino nogueira 0:2

43e minuut.
Angioni geeft een lange en hoge pass. Tailandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailandês passt de bal zonder na te denken. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 61%, savio luan sabino nogueira 39%.
Crusil - savio luan sabino nogueira 0:2

50e minuut.
Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailandês verovert de bal door een tackle van achteren. Tailandês speelt de bal door. Daar is Parizotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - savio luan sabino nogueira 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Pinheiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tailandês. Tailandês krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nem geeft een hoge lob. Vilela kopt de bal weg. Alípio heeft problemen om de bal te vangen. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 47%, savio luan sabino nogueira 53%.
Crusil - savio luan sabino nogueira 1:2