Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crusil Tubarão Futebol Clube
Normal Tactiek 4-2-3-1 TSA
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão speelt de bal door. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zé Maria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tailandês heeft problemen om de bal te vangen. Zagalo rent richting de bal. Zagalo passt de bal in één keer door. Amigão is nu in balbezit. Amigão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Zagalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Alencar de bal. Amigão rent richting de bal. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pompeu is nu in balbezit. Pompeu geeft een lange en hoge pass. Vilela is nu in balbezit. Swoczyna onderschept slim de pass. Swoczyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Ocaso de bal onder controle te krijgen. Amigão is nu in balbezit. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schneider de bal. Schneider geeft een hoge lob. Swoczyna springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pezinho speelt de bal door. Tailandês bereikt de bal nog maar net als eerste. Tailandês passt de bal met de wreef. Sacramento is nu in balbezit. Sacramento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Branquelo geeft de bal voor. Amigão rent richting de bal. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Swoczyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swoczyna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Amigão is nu in balbezit. Ocaso begaat een overtreding. Amigão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amigão neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daar is Swoczyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:2

42e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alencar de bal. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Sartori onderschept slim de pass. Sartori geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schneider geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 61%, Tubarão Futebol Clube 39%.
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:2

56e minuut.
Alencar geeft de bal voor. Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een lange en hoge pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een hoge lob. Zé Maria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:3

64e minuut.
Amigão verovert de bal door een tackle van achteren. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:4

66e minuut.
Amigão rent richting de bal. Amigão met een sublieme pass. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna verovert de bal door een tackle van achteren. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Zé Maria bokst de bal weg. Schneider geeft een lange en hoge pass. Kerosene heeft problemen om de bal te vangen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:5

76e minuut.
Swoczyna is nu in balbezit. Amigão is nu in balbezit. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão is nu in balbezit. Amigão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Amigão rent richting de bal. Amigão met een sublieme pass. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schneider de bal. Swoczyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoczyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 71%, Tubarão Futebol Clube 29%.
Crusil - Tubarão Futebol Clube 0:5