Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA Columbus FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Super Lendário bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro rent richting de bal. Super Lendário verovert de bal door een tackle van achteren. Super Lendário schiet op doel. Bellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Scarpinelli geeft de bal voor. Batista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Risadinha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Regueiro geeft een lange en hoge pass. Francelino rent richting de bal. Abrahim rent richting de bal. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paraiso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matogrosso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha geeft een lange en hoge pass. Monteiro Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vaz Fernandes rent richting de bal. Pavanati rent richting de bal. Vaz Fernandes onderschept slim de pass. Super Lendário is nu in balbezit. Super Lendário haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pinedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário probeert naar een medespeler te passen. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Columbus FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 39%, Columbus FC 61%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Columbus FC 1:0

50e minuut.
Aguiar geeft een lange en hoge pass. Scarpinelli kopt de bal weg. Daar is Figueiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Super Lendário is nu in balbezit. Super Lendário draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
da Cunha is nu in balbezit. da Cunha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt do Vôlei de bal. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
da Cunha kopt de bal weg. Paraiso heeft problemen om de bal te vangen. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Columbus FC 1:1

68e minuut.
Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha speelt de bal door. Daar is Francelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bichara geeft een lange en hoge pass. Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário onderschept slim de pass. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 45%, Columbus FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Columbus FC 1:1