Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savio luan sabino nogueira Savanas F.C
Normal Tactiek Tingos Lozango
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Marina speelt de bal door. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kruszczyński kopt de bal weg. Holaj rent richting de bal. Hansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Kruszczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen geeft een lange en hoge pass. Marina kopt de bal weg. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Van de Capelle passt de bal met de wreef. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber passt de bal met de wreef. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kruszczyński is nu in balbezit. Hansen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kruszczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Dutina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ... Bittencourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Libânio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dutina is nu in balbezit. Dutina geeft de bal voor. Leber heeft problemen om de bal te vangen. Holaj rent richting de bal. Holaj schiet op doel. Bittencourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Buzdugan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Capelle heeft problemen om de bal te vangen. Van de Capelle geeft een lange en hoge pass. Holaj rent richting de bal. Holaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Van de Capelle geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Holaj de bal onder controle te krijgen. Holaj speelt de bal door. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Holaj rent richting de bal. Holaj haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Libânio de bal. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
savio luan sabino nogueira - Savanas F.C 0:1

24e minuut.
Dutina geeft een hoge lob. Libânio kopt de bal weg. Nem heeft problemen om de bal te vangen. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dutina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Holaj is nu in balbezit. Holaj haalt uit met een fantastische trap. Libânio probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kruszczyński speelt de bal door. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle passt de bal in één keer door. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Libânio met een harde bal richting middenveld. Kruszczyński kopt de bal weg. Leber probeert de bal met de borst te controleren. Holaj rent richting de bal. Holaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kruszczyński onderschept slim de pass. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj speelt de bal door. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
savio luan sabino nogueira - Savanas F.C 0:2

38e minuut.
Lorini probeert de bal aan de voet te houden. Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle met een sublieme pass. Klungelig pakt Leber de bal. Leber schiet op doel. Bittencourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Boiadeiro de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Capelle zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Holaj de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Leber is nu in balbezit. Leber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio luan sabino nogueira 77%, Savanas F.C 23%.
savio luan sabino nogueira - Savanas F.C 0:2

53e minuut.
Dutina met een snelle inworp. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Leber is nu in balbezit. Leber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Escalona rent richting de bal. Escalona geeft een hoge lob. Holaj rent richting de bal. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Libânio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
savio luan sabino nogueira - Savanas F.C 0:3

64e minuut.
Dutina is nu in balbezit. Dutina passt de bal met de wreef. Libânio is nu in balbezit. Holaj verovert de bal door een tackle van achteren. Holaj haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holaj is nu in balbezit. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Leber verovert de bal door een tackle van achteren. Leber passt de bal in één keer door. Holaj probeert de bal met de borst te controleren. Holaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio luan sabino nogueira 71%, Savanas F.C 29%.
savio luan sabino nogueira - Savanas F.C 0:3