Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crusil Iraty SC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Rossignoli rent richting de bal. Alencar rent richting de bal. Rossignoli onderschept slim de pass. Rossignoli draait met de bal, schiet en ... Vilela heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedroso neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Soja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rossignoli de bal. Rossignoli passt de bal met de wreef. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino draait met de bal, schiet en ... Zé Maria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Iraty SC 0:1

34e minuut.
Rossignoli kopt de bal weg. Daar is Vilela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino draait met de bal, schiet en ... Zé Maria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Iraty SC 0:2

36e minuut.
Sartori speelt de bal door. Daar is Ocaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sartori is nu in balbezit. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Cubano met de inworp. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar rent richting de bal. Soja verovert de bal door een tackle van achteren. Soja geeft een lange en hoge pass. Zé Maria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pezinho passt de bal met de wreef. Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Codorna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Iraty SC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 47%, Iraty SC 53%.
Crusil - Iraty SC 1:2

51e minuut.
Alípio is nu in balbezit. Dalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmaz met een sublieme pass. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Soja de bal. Soja geeft een lange en hoge pass. Vilela rent richting de bal. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino schiet op doel. Zé Maria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Muito Bom is nu in balbezit. Muito Bom geeft de bal voor. Cubano is nu in balbezit. Pezinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pezinho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mediano trapt de bal weg van het doel. Rossignoli kopt de bal weg. Vilela is nu in balbezit. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kerosene trapt de bal weg. Malzoni kopt de bal weg. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino schiet op doel. Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zé Maria trapt de bal weg van het doel. Tailandês kopt de bal weg. Klungelig pakt Muito Bom de bal. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mediano met een sublieme pass. Alexandrino kopt de bal weg. Cubano probeert de bal aan de voet te houden. Tailandês is nu in balbezit. Tailandês schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 46%, Iraty SC 54%.
Crusil - Iraty SC 1:2