Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA Rio Grande FC
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 37
weak Schieten average
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Furacão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mravljak de bal. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Aguiar passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Met opzet legt Gładysiak zijn tegenspeler op de grond. Gładysiak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Počeštil de bal onder controle te krijgen. Kopertowski is nu in balbezit. Vaz Fernandes begaat een overtreding. Vaz Fernandes krijgt een gele kaart. Kopertowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kopertowski kan niet meer verder spelen. Holak komt het veld opgelopen. Dehaene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mravljak maakt een snoekduik en kopt de bal. Monteiro Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak geeft de bal voor. do Vôlei heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Monteiro Neto speelt de bal door. Rębała kopt de bal weg. Sátila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak onderschept slim de pass. Mravljak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fanariotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:1

38e minuut.
Rębała verovert de bal door een tackle van achteren. Rębała speelt de bal door. Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Paraiso trapt de bal weg van het doel. Holak is nu in balbezit. Super Lendário begaat een overtreding. Super Lendário krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 77%, Rio Grande FC 23%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:1

47e minuut.
do Vôlei probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fanariotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mravljak krijgt zijn hoofd ertegen. Monteiro Neto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:2

50e minuut.
Fanariotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Gładysiak rent richting de bal. Gładysiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Holak met een sublieme pass. Daar is Rębała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rębała probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Furacão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak onderschept slim de pass. Mravljak passt de bal met de wreef. Stelzer rent richting de bal. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dehaene passt de bal zonder na te denken. Gładysiak rent richting de bal. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mravljak rent richting de bal. De bal raakt de paal. Mravljak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:3

68e minuut.
Počeštil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanariotis geeft de bal voor. Daar is Paraiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paraiso rent richting de bal. Mravljak verovert de bal door een tackle van achteren. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała schiet op doel. Monteiro Neto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:4

74e minuut.
Mravljak rent richting de bal. Rębała rent richting de bal. Rębała passt de bal in één keer door. Mravljak rent richting de bal. Mravljak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Holak met een sublieme pass. Klungelig pakt Stelzer de bal. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała schiet op doel. do Vôlei probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Rębała met een sublieme pass. Mravljak rent richting de bal. Mravljak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Rębała is nu in balbezit. Rębała probeert naar een medespeler te passen. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gładysiak rent richting de bal. Gładysiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paraiso de bal. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak schiet op doel. Monteiro Neto bokst de bal weg. Mravljak speelt de bal door. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:5

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furacão met de inworp. Aguiar controleert de bal met de borst. Mravljak rent richting de bal. Mravljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 76%, Rio Grande FC 24%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Rio Grande FC 0:5