Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Grande FC IZABELLY DA SILVA MOREIRA
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 21.4
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is do Vôlei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro Neto met een sublieme pass. Carol kopt de bal weg. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz onderschept slim de pass. Ruszkiewicz met een sublieme pass. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Rębała onderschept slim de pass. Rębała probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stelzer draait met de bal, schiet en ... Paraiso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gładysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stelzer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Mravljak is nu in balbezit. Paraiso rent richting de bal. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Monteiro Neto bokst de bal weg. Mravljak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 29%, IZABELLY DA SILVA MOREIRA 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 0:0

50e minuut.
Monteiro Neto speelt de bal door. Rębała kopt de bal weg. Mravljak is nu in balbezit. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. Monteiro Neto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 1:0

53e minuut.
Carol rent richting de bal. Super Lendário verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário is nu in balbezit. Super Lendário haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mravljak speelt de bal door. Stelzer rent richting de bal. Rębała met een sublieme pass. Daar is Mravljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mravljak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Bichara geeft een hoge lob. Inworp. Fanariotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rębała rent richting de bal. Rębała geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 2:0

70e minuut.
Aguiar met een sublieme pass. Mravljak rent richting de bal. Paraiso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mravljak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rębała neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 3:0

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Dehaene de bal onder controle te krijgen. Super Lendário bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário passt de bal in één keer door. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Zvara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
do Vôlei geeft een hoge lob. Inworp. Fanariotis met de inworp. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 4:0

79e minuut.
Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak heeft problemen om de bal te vangen. do Vôlei rent richting de bal. Mravljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravljak schiet op doel. Monteiro Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer geeft de bal voor. Klungelig pakt Mravljak de bal. Mravljak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Grande FC 28%, IZABELLY DA SILVA MOREIRA 72%.
Rio Grande FC - IZABELLY DA SILVA MOREIRA 5:0