Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
savio luan sabino nogueira Iraty SC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli passt de bal in één keer door. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino haalt uit met een fantastische trap. Libânio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pinheiro geeft een hoge lob. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Codorna de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dalmaz geeft de bal voor. Lorini is nu in balbezit. Alexandrino onderschept slim de pass. Rossignoli is nu in balbezit. Rossignoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio luan sabino nogueira 49%, Iraty SC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
savio luan sabino nogueira - Iraty SC 0:0

52e minuut.
Lorini rent richting de bal. Muito Bom begaat een overtreding. Lorini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Mediano bokst de bal weg.

77e minuut.
Sorriso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontana met een snelle inworp. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lorini speelt de bal door. Vaz is nu in balbezit. Vaz passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Negreanu de bal onder controle te krijgen. Mediano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: savio luan sabino nogueira 44%, Iraty SC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
savio luan sabino nogueira - Iraty SC 0:0