Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crusil Savanas F.C
Normal Tactiek Tingos Lozango
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Fumagalli geeft een hoge lob. Dutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocaso krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Vilela trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dutina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszczyński geeft een lange en hoge pass. Leber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zé Maria trapt de bal weg. Klungelig pakt Kruszczyński de bal. Kruszczyński passt de bal met de wreef. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:1

6e minuut.
Tailandês probeert naar een medespeler te passen. Carneiro heeft problemen om de bal te vangen. Holaj verovert de bal door een tackle van achteren. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zé Maria trapt de bal weg van het doel. Daar is Kruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tailandês rent richting de bal. Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj passt de bal zonder na te denken. Van de Capelle rent richting de bal. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kruszczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holaj de bal. Ocaso is nu in balbezit. Holaj onderschept slim de pass. Holaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński passt de bal met de wreef. Holaj is nu in balbezit. Holaj schiet op doel. Zé Maria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:2

32e minuut.
Holaj draait met de bal, schiet en ... Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dutina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holaj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Alencar rent richting de bal. Van de Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Capelle met een sublieme pass. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:3

41e minuut.
Ocaso is nu in balbezit. Kruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszczyński passt de bal met de wreef. Leber is nu in balbezit. Leber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:4

45e minuut.
Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle passt de bal zonder na te denken. Holaj heeft problemen om de bal te vangen. Holaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vilela de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 82%, Savanas F.C 18%.
Crusil - Savanas F.C 0:5

47e minuut.
Holaj speelt de bal door. Alípio geeft de bal voor. Kruszczyński kopt de bal weg. Leber rent richting de bal. Leber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zé Maria trapt de bal weg van het doel. Dutina controleert de bal met de borst. Dutina probeert naar een medespeler te passen. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Marina is nu in balbezit. Pezinho begaat een overtreding. Marina raakt geblesseerd tijdens het duel. Buzdugan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Holaj rent richting de bal. Holaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:6

59e minuut.
Alencar met een sublieme pass. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha geeft de bal voor. Leber rent richting de bal. Leber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:7

61e minuut.
Kruszczyński is nu in balbezit. Van de Capelle rent richting de bal. Van de Capelle speelt de bal door. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:8

63e minuut.
Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński speelt de bal door. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel. Zé Maria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:9

64e minuut.
Tailandês met een sublieme pass. Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holaj onderschept slim de pass. Holaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:10

74e minuut.
Marina is nu in balbezit. Marina probeert naar een medespeler te passen. Dutina met een sublieme pass. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ocaso probeert naar een medespeler te passen. Escalona is nu in balbezit. Escalona passt de bal zonder na te denken. Holaj rent richting de bal. Holaj schiet op doel. De bal raakt de paal. Kerosene heeft problemen om de bal te vangen. Zé Maria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dutina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutina probeert naar een medespeler te passen. Holaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj schiet op doel. Zé Maria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Leber bereikt de bal nog maar net als eerste. Leber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:11

85e minuut.
Kerosene geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Capelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kruszczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński speelt de bal door. Leber rent richting de bal. Leber haalt uit met een fantastische trap. Zé Maria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crusil - Savanas F.C 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crusil 84%, Savanas F.C 16%.
Crusil - Savanas F.C 0:12