Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA Iraty SC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vaz Fernandes heeft problemen om de bal te vangen. Super Lendário is nu in balbezit. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário onderschept slim de pass. Super Lendário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Iraty SC 1:0

6e minuut.
Sátila kopt de bal weg. da Costa probeert de bal met de borst te controleren. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Iraty SC 2:0

7e minuut.
Alexandrino speelt de bal door. Daar is Rossignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Paraiso met een harde bal richting middenveld. Super Lendário kopt de bal weg. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Codorna geeft de bal voor. Aguiar probeert de bal aan de voet te houden. Rossignoli probeert naar een medespeler te passen. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Codorna controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Batista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Batista geeft de bal voor. Sátila kopt de bal weg. Klungelig pakt Vaz Fernandes de bal. Super Lendário bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pedroso met de inworp. Soja speelt de bal door. do Vôlei bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino schiet op doel. Monteiro Neto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sorriso probeert naar een medespeler te passen. Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossignoli haalt uit met een fantastische trap. Daar is do Vôlei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 50%, Iraty SC 50%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Iraty SC 2:0

57e minuut.
Malzoni rent richting de bal. Aguiar onderschept slim de pass. Aguiar passt de bal met de wreef. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Super Lendário bereikt de bal nog maar net als eerste. Super Lendário speelt de bal door. Codorna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz Fernandes is nu in balbezit. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Iraty SC 3:0

69e minuut.
Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. do Vôlei bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino draait met de bal, schiet en ... Monteiro Neto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Iraty SC 3:1

88e minuut.
Scarpinelli heeft problemen om de bal te vangen. Cubano rent richting de bal. Cubano passt de bal met de wreef. Vaz Fernandes rent richting de bal. Vaz Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Mediano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Dalmaz met de inworp. Sátila rent richting de bal. Rossignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rossignoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZABELLY DA SILVA MOREIRA 44%, Iraty SC 56%.
IZABELLY DA SILVA MOREIRA - Iraty SC 3:1