Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belo Horizonte Futebol Clube Manaus City SK
Tática A Tactiek Two Lines
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten redelijk
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Potro met een sublieme pass. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Frota maakt een snoekduik en kopt de bal. Cvetanov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Quaglia kopt de bal weg. Potro probeert naar een medespeler te passen. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Bródka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Machín heeft problemen om de bal te vangen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Palomeque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Potro geeft de bal voor. Klungelig pakt Dan de bal. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel. Palomeque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Manaus City SK 0:1

33e minuut.
Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro probeert naar een medespeler te passen. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. Machín probeert de bal aan de voet te houden. Palomeque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 69%, Manaus City SK 31%.
Belo Horizonte Futebol Clube - Manaus City SK 0:1

59e minuut.
Potro rent richting de bal. Potro passt de bal zonder na te denken. Bardill rent richting de bal. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Formento speelt de bal door. Ceinoris is nu in balbezit. Ceinoris geeft een lange en hoge pass. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nieveld is nu in balbezit. Machín verovert de bal door een tackle van achteren. Machín geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pijak de bal onder controle te krijgen. Potro geeft een lange en hoge pass. Palomeque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cvetanov kopt de bal weg. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Barczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 61%, Manaus City SK 39%.
Belo Horizonte Futebol Clube - Manaus City SK 0:1