Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Futebol Clube Synbios Force
422matatime Tactiek 343
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Libânio geeft de bal voor. Inworp. Cardoso met de inworp. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Gavião de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 0:1

4e minuut.
Grissard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słyk is nu in balbezit. Słyk speelt de bal door. Daar is Gavião, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavião schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bailly geeft de bal voor. Grissard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosa Ferreira. Rosa Ferreira krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Stefanescu-Prodanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Kalkschmid rent richting de bal. Kalkschmid draait met de bal, schiet en ... Domont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 1:1

38e minuut.
Noal rent richting de bal. Noal speelt de bal door. Kalkschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkschmid draait met de bal, schiet en ... Domont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 2:1

43e minuut.
Vlahuţă kan de bal niet met de borst controleren. Bambi is nu in balbezit. Bambi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalkschmid de bal. Kalkschmid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 56%, Synbios Force 44%.
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 2:1

55e minuut.
Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Gavião rent richting de bal. Libânio begaat een overtreding. Libânio krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Grissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira speelt de bal door. Bambi geeft een hoge lob. Stefanescu-Prodanovici springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Bragança de bal. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Kalkschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkschmid haalt uit met een fantastische trap. Domont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 3:1

74e minuut.
Burza rent richting de bal. Burza passt de bal zonder na te denken. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap. Domont maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 4:1

77e minuut.
Bambi verovert de bal door een tackle van achteren. Bambi geeft de bal voor. Sieńko heeft problemen om de bal te vangen. Kalkschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkschmid schiet op doel. Domont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 38%, Synbios Force 62%.
Kraft Futebol Clube - Synbios Force 4:1