Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os galaticados Park Revolution
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Cavallini passt de bal in één keer door. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo passt de bal zonder na te denken. Clodovil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rampellotto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Giovennazzi rent richting de bal. Donato onderschept slim de pass. Donato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Deotti rent richting de bal. Giovennazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovennazzi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Escadinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallini probeert naar een medespeler te passen. Aleixo is nu in balbezit. Aleixo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pardal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deotti rent richting de bal. Cavallini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallini controleert de bal met de borst. Cavallini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Park Revolution 1:0

42e minuut.
Pato Fu met een sublieme pass. Donato heeft problemen om de bal te vangen. Clodovil rent richting de bal. Cavallini verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Clodovil onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavallini. Clodovil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clodovil met een snel genomen vrije trap. Pascoalin heeft problemen om de bal te vangen. Coelho rent richting de bal. Coelho haalt uit met een fantastische trap. Raizel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 46%, Park Revolution 54%.
Os galaticados - Park Revolution 1:0

74e minuut.
Donato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stange komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Escadinha geeft de bal voor. Inworp. Marques zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rampellotto rent richting de bal. Rampellotto geeft de bal voor. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Carioca kopt de bal weg. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange passt de bal met de wreef. Coelho rent richting de bal. Coelho haalt uit met een fantastische trap. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 54%, Park Revolution 46%.
Os galaticados - Park Revolution 1:0