Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
os abilidosos gemeoslaser
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Orca rent richting de bal. Magrelo onderschept slim de pass. Magrelo geeft een hoge lob. Japinha is nu in balbezit. Japinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca verovert de bal door een tackle van achteren. Feliciano begaat een overtreding. Feliciano krijgt een gele kaart.

8e minuut.
do Espírito Santo rent richting de bal. Feliciano is nu in balbezit. Patola rent richting de bal. Patola draait met de bal, schiet en ... Feliciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

27e minuut.
Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca verovert de bal door een tackle van achteren. Feliciano begaat een overtreding. Feliciano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 56%, gemeoslaser 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
os abilidosos - gemeoslaser 0:0

54e minuut.
Patola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pêra de bal. Pêra met een sublieme pass. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Degas rent richting de bal. Negreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Japinha is nu in balbezit. Japinha haalt uit met een fantastische trap. Orca probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Orca trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosseto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caeiro is nu in balbezit. Caeiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rosseto met een sublieme pass. Degas rent richting de bal. Degas speelt de bal door. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha schiet op doel. Cure bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - gemeoslaser 0:1

66e minuut.
Japinha speelt de bal door. Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca passt de bal met de wreef. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 71%, gemeoslaser 29%.
os abilidosos - gemeoslaser 0:1