Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemeoslaser os abilidosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 11.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Degas rent richting de bal. Degas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magrelo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Espada de bal. Pêra rent richting de bal. Japinha onderschept slim de pass. Japinha draait met de bal, schiet en ... Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - os abilidosos 1:0

29e minuut.
Feliciano passt de bal met de wreef. Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrelo passt de bal met de wreef. Japinha is nu in balbezit. Japinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 37%, os abilidosos 63%.
gemeoslaser - os abilidosos 1:0

48e minuut.
Tosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Magrelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degas is nu in balbezit. Magrelo rent richting de bal. Magrelo geeft de bal voor. Cure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Orca kan de bal niet met de borst controleren. Caeiro rent richting de bal. Caeiro probeert naar een medespeler te passen. Japinha rent richting de bal. Japinha draait met de bal, schiet en ... Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is do Rancho Fundo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Rancho Fundo rent richting de bal. do Espírito Santo onderschept slim de pass. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Magrelo is nu in balbezit. Magrelo speelt de bal door. Espada probeert naar een medespeler te passen. Japinha rent richting de bal. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rosseto rent richting de bal. Rosseto probeert naar een medespeler te passen. Tosi probeert naar een medespeler te passen. Magrelo rent richting de bal. Magrelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cannalonga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quércia met de inworp. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 43%, os abilidosos 57%.
gemeoslaser - os abilidosos 1:0