Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Futebol Clube Manaus City SK
422matatime Tactiek Two Lines
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Tovar passt de bal in één keer door. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bardill geeft de bal voor. Godoy kopt de bal weg. Pernas Tortas met een sublieme pass. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka passt de bal in één keer door. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Manaus City SK 0:1

18e minuut.
Bragança rent richting de bal. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas met een sublieme pass. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt speelt de bal door. Quaglia is nu in balbezit. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Illariuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti met een sublieme pass. Frota rent richting de bal. Frota geeft de bal voor. Bródka maakt een snoekduik en kopt de bal. Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bambi geeft een hoge lob. Eftimescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bragança is nu in balbezit. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Libânio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Illariuzzi met een harde bal richting middenveld. Bragança controleert de bal met de borst. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fuzatto geeft de bal voor. Iserhardt geeft een hoge lob. Quaglia is nu in balbezit. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira schiet op doel. Illariuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kraft Futebol Clube - Manaus City SK 1:1

44e minuut.
Inworp. Iserhardt met de inworp. Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Manaus City SK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 51%, Manaus City SK 49%.
Kraft Futebol Clube - Manaus City SK 2:1

51e minuut.
Pernas Tortas kopt de bal weg. Bródka rent richting de bal. Bródka passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Fuzatto geeft de bal voor. Noal is nu in balbezit. Rybkowski begaat een overtreding. Rybkowski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Noal geeft een hoge lob. Eftimescu geeft de bal voor. Fuzatto kopt de bal weg. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eftimescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Manaus City SK 3:1

71e minuut.
Iserhardt geeft een hoge lob. Quaglia probeert de bal aan de voet te houden. Bardill speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ... Manco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bródka rent richting de bal. Bródka passt de bal met de wreef. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Manco trapt de bal weg. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bardill krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Silva Ornelas passt de bal in één keer door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka begaat een overtreding. Tovar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tovar kan niet meer verder spelen. Costa e Silva komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Quaglia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bragança geeft een hoge lob. Rosa Ferreira springt en kopt de bal. Illariuzzi bokst de bal weg.

88e minuut.
Costa e Silva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu met de inworp. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 48%, Manaus City SK 52%.
Kraft Futebol Clube - Manaus City SK 3:1