Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Synbios Force Belo Horizonte Futebol Clube
433 Tactiek Tática A
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Osses met een sublieme pass. Finazzi rent richting de bal. Ceinoris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ceinoris krijgt een gele kaart. Finazzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łaba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palomeque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sørensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørensen passt de bal met de wreef. Osses bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissard rent richting de bal. Grissard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dembiński passt de bal met de wreef. Cvrčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrčík geeft een hoge lob. Arteaga rent richting de bal. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sørensen probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga schiet op doel. de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sørensen verovert de bal door een tackle van achteren. Sádloň met een sublieme pass. Grenier probeert naar een medespeler te passen. Finazzi rent richting de bal. Finazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ceinoris rent richting de bal. Ceinoris passt de bal in één keer door. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - Belo Horizonte Futebol Clube 0:1

32e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sørensen. Arteaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ceinoris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sádloň kopt de bal weg. Ceinoris kan de bal niet met de borst controleren. Ceinoris met een sublieme pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 54%, Belo Horizonte Futebol Clube 46%.
Synbios Force - Belo Horizonte Futebol Clube 0:1

46e minuut.
Barczyk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sádloň passt de bal zonder na te denken. Grissard is nu in balbezit. Met opzet legt Cvrčík zijn tegenspeler op de grond. Grissard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grissard kan niet meer verder spelen. Cardorini komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sørensen rent richting de bal. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dembiński is nu in balbezit. Dembiński geeft een hoge lob. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barczyk geeft een lange en hoge pass. de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hoksa is nu in balbezit. Pijak rent richting de bal. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. de Minas Gerais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - Belo Horizonte Futebol Clube 0:2

75e minuut.
Klungelig pakt Dan de bal. Osses bereikt de bal nog maar net als eerste. Osses met een sublieme pass. Finazzi heeft problemen om de bal te vangen. Finazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Grenier rent richting de bal. Grenier passt de bal in één keer door. Łaba is nu in balbezit. Finazzi is nu in balbezit. Finazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 50%, Belo Horizonte Futebol Clube 50%.
Synbios Force - Belo Horizonte Futebol Clube 0:2