Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belo Horizonte Futebol Clube Synbios Force
Tática A Tactiek 343
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 45.1
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Osses speelt de bal door. Łaba rent richting de bal. Łaba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Synbios Force 0:1

12e minuut.
Inworp. Skrzypiec met een snelle inworp. Dembiński rent richting de bal. Dembiński geeft de bal voor. Barczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Skrzypiec geeft de bal voor. Pijak kopt de bal weg. Moreno probeert de bal aan de voet te houden. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pijak is nu in balbezit. Pijak draait met de bal, schiet en ... Kök probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barczyk springt en kopt de bal. de Minas Gerais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec speelt de bal door. Barczyk heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk draait met de bal, schiet en ... de Minas Gerais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belo Horizonte Futebol Clube - Synbios Force 1:1

23e minuut.
Grissard is nu in balbezit. Ceinoris verovert de bal door een tackle van achteren. Ceinoris passt de bal in één keer door. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dan geeft een lange en hoge pass. Barczyk kopt de bal weg. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kök de bal onder controle te krijgen. de Minas Gerais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. de Minas Gerais speelt de bal door. Skrzypiec geeft de bal voor. Pijak springt en kopt de bal. de Minas Gerais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ceinoris passt de bal zonder na te denken. Cvrčík rent richting de bal. Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 37%, Synbios Force 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belo Horizonte Futebol Clube - Synbios Force 1:1

59e minuut.
Grenier onderschept slim de pass. Grenier speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cvrčík onderschept slim de pass. Cvrčík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec geeft een hoge lob. Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pijak rent richting de bal. Moreno speelt de bal door. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft de bal voor. Barczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 43%, Synbios Force 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belo Horizonte Futebol Clube - Synbios Force 1:1