Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Futebol Clube Belo Horizonte Futebol Clube
422matatime Tactiek Tática A
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Silva Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Costa e Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk schiet op doel. Manco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pijak rent richting de bal. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:1

7e minuut.
Rosa Ferreira rent richting de bal. Noal probeert naar een medespeler te passen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cvetanov de bal onder controle te krijgen. Palomeque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Štrbac kopt de bal weg. Iserhardt speelt de bal door. Fuzatto rent richting de bal. Fuzatto geeft een lange en hoge pass. Tovar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fuzatto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godoy komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Noal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceinoris onderschept slim de pass. Ceinoris speelt de bal door. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap. Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:2

21e minuut.
Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec passt de bal in één keer door. Rosa Ferreira controleert de bal met de borst. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Palomeque trapt de bal weg van het doel. Barczyk kopt de bal weg. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Manco trapt de bal weg van het doel. Skrzypiec speelt de bal door. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:3

31e minuut.
Štrbac met de inworp. Cvrčík is nu in balbezit. Iserhardt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Iserhardt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iserhardt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Daar is Libânio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec speelt de bal door. Klungelig pakt Pijak de bal. Pijak schiet op doel. Manco bokst de bal weg. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 53%, Belo Horizonte Futebol Clube 47%.
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:3

54e minuut.
Cvrčík kopt de bal weg. Pijak probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:4

56e minuut.
Manco met een harde bal richting middenveld. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec met een sublieme pass. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel. Manco bokst de bal weg.

65e minuut.
Bragança rent richting de bal. Bragança passt de bal in één keer door. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Silva Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Ornelas geeft een lange en hoge pass. Skrzypiec kopt de bal weg. Barczyk heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:5

80e minuut.
Godoy passt de bal zonder na te denken. Bragança rent richting de bal. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 56%, Belo Horizonte Futebol Clube 44%.
Kraft Futebol Clube - Belo Horizonte Futebol Clube 0:5