Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemeoslaser Park Revolution
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Clodovil heeft problemen om de bal te vangen. Negreiro rent richting de bal. Negreiro probeert naar een medespeler te passen. Portela rent richting de bal. Portela geeft een hoge lob. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Santino trapt de bal weg van het doel. Feliciano geeft een lange en hoge pass. Porto rent richting de bal. Japinha onderschept slim de pass. Japinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Deotti met een sublieme pass. Donato rent richting de bal. Donato probeert naar een medespeler te passen. Coelho rent richting de bal. Coelho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Park Revolution 0:1

19e minuut.
Tosi passt de bal zonder na te denken. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Park Revolution 0:2

29e minuut.
Cannalonga geeft de bal voor. Inworp. Portela met een snelle inworp. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Magrelo rent richting de bal. Magrelo geeft een hoge lob. Daar is Clodovil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Japinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 70%, Park Revolution 30%.
gemeoslaser - Park Revolution 0:2

56e minuut.
Negreiro passt de bal zonder na te denken. Inworp. Deotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donato is nu in balbezit. Donato geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 70%, Park Revolution 30%.
gemeoslaser - Park Revolution 0:2