Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os galaticados Manaus City SK
Normal Tactiek Two Lines
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten adequate
weak Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Índio rent richting de bal. Bródka onderschept slim de pass. Bródka passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raizel bokst de bal weg.

9e minuut.
Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas passt de bal zonder na te denken. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nieveld geeft de bal voor. Klungelig pakt Pêra de bal. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas haalt uit met een fantastische trap. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:1

13e minuut.
Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nieveld de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Marques probeert de bal aan de voet te houden. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:2

22e minuut.
Raizel speelt de bal door. Hergert is nu in balbezit. Hergert probeert naar een medespeler te passen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld passt de bal met de wreef. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:3

25e minuut.
Daar is Aleixo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota rent richting de bal. Frota met een sublieme pass. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas schiet op doel. Raizel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:4

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernas Tortas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pêra rent richting de bal. Bródka onderschept slim de pass. Bródka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Marques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas geeft de bal voor. Frota is nu in balbezit. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:5

37e minuut.
Pernas Tortas geeft de bal voor. Raizel met een sublieme pass. Hergert kopt de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Formento speelt de bal door. Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas speelt de bal door. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:6

40e minuut.
Pernas Tortas met een sublieme pass. Nieveld rent richting de bal. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel. De bal raakt de paal. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pernas Tortas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Potro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potro probeert naar een medespeler te passen. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ... Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:7

45e minuut.
Bródka verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka geeft een hoge lob. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 83%, Manaus City SK 17%.
Os galaticados - Manaus City SK 0:7

55e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Bródka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Giovennazzi is nu in balbezit. Hergert verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert met een sublieme pass. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Raizel trapt de bal weg. Potro is nu in balbezit. Potro passt de bal met de wreef. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pernas Tortas met een sublieme pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel. Pêra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro passt de bal zonder na te denken. Hergert met een sublieme pass. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pernas Tortas speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pêra. Frota raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pernas Tortas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

72e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:8

75e minuut.
Nieveld met een sublieme pass. Marques heeft problemen om de bal te vangen. Pernas Tortas met een sublieme pass. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pernas Tortas speelt de bal door. Frota rent richting de bal. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:9

82e minuut.
Cavallini verovert de bal door een tackle van achteren. Nieveld verovert de bal door een tackle van achteren. Nieveld geeft de bal voor. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Porto met een sublieme pass. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld passt de bal met de wreef. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Melegatti kopt de bal weg. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft de bal voor. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Manaus City SK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 80%, Manaus City SK 20%.
Os galaticados - Manaus City SK 0:10