Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Futebol Clube gemeoslaser
422matatime Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 15.4
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Libânio onderschept slim de pass. Bambi met een sublieme pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cannalonga de bal onder controle te krijgen. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Feliciano rent richting de bal. Noal verovert de bal door een tackle van achteren. Noal passt de bal met de wreef. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso draait met de bal, schiet en ... de Frontin bokst de bal weg. Daar is Grosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar is nu in balbezit. Tovar schiet op doel. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cannalonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cannalonga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Tovar de bal. Tovar passt de bal zonder na te denken. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso schiet op doel. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 2:0

9e minuut.
Noal onderschept slim de pass. Noal met een sublieme pass. Grosso rent richting de bal. Grosso draait met de bal, schiet en ... de Frontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 3:0

14e minuut.
Noal bereikt de bal nog maar net als eerste. Noal passt de bal in één keer door. Cannalonga rent richting de bal. Grosso rent richting de bal. Grosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Noal rent richting de bal. Noal probeert naar een medespeler te passen. Grosso rent richting de bal. Grosso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 4:0

21e minuut.
Noal met een sublieme pass. Bambi rent richting de bal. Bambi passt de bal in één keer door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
do Rancho Fundo met een harde bal richting middenveld. Noal rent richting de bal. Caeiro maakt een afschuwelijke overtreding. Caeiro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Iserhardt met de inworp. Noal rent richting de bal. Noal passt de bal met de wreef. Tovar rent richting de bal. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iserhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grosso kan de bal niet met de borst controleren. Grosso schiet op doel. de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 5:0

31e minuut.
Fuzatto speelt de bal door. Iserhardt met een sublieme pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 6:0

36e minuut.
Iserhardt geeft een hoge lob. Noal rent richting de bal. Noal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tovar de bal. Tovar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 7:0

40e minuut.
Magrelo rent richting de bal. Noal verovert de bal door een tackle van achteren. Noal speelt de bal door. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 30%, gemeoslaser 70%.
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 8:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bragança kan de bal niet met de borst controleren. Bragança geeft de bal voor. Tovar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Noal met een sublieme pass. Noal heeft problemen om de bal te vangen. Noal passt de bal zonder na te denken. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
de Frontin met een harde bal richting middenveld. Feliciano kopt de bal weg. Fuzatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Iserhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iserhardt geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Fuzatto onderschept slim de pass. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. de Frontin trapt de bal weg van het doel. Bragança kopt de bal weg. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fuzatto rent richting de bal. Iserhardt rent richting de bal. Iserhardt geeft de bal voor. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 9:0

73e minuut.
Klungelig pakt Bambi de bal. Bambi geeft een lange en hoge pass. Iserhardt rent richting de bal. Iserhardt met een sublieme pass. Fuzatto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Noal passt de bal zonder na te denken. Bambi rent richting de bal. Bambi geeft de bal voor. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 10:0

78e minuut.
Iserhardt geeft de bal voor. do Rancho Fundo kopt de bal weg. Stelzer probeert de bal aan de voet te houden. Bambi geeft de bal voor. Rosseto kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 18%, gemeoslaser 82%.
Kraft Futebol Clube - gemeoslaser 10:0