Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belo Horizonte Futebol Clube Os galaticados
Tática A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Motumbo onderschept slim de pass. Motumbo geeft een lange en hoge pass. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 1:0

6e minuut.
Ceinoris speelt de bal door. Skrzypiec geeft een hoge lob. Barczyk rent richting de bal. Barczyk schiet op doel. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 2:0

7e minuut.
Skrzypiec met de inworp. Motumbo kan de bal niet met de borst controleren. Motumbo geeft een lange en hoge pass. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk schiet op doel. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motumbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 3:0

10e minuut.
Índio met een sublieme pass. Klungelig pakt Barczyk de bal. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Motumbo rent richting de bal. Motumbo haalt uit met een fantastische trap. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Índio kan de bal niet met de borst controleren. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Motumbo is nu in balbezit. Motumbo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Štrbac rent richting de bal. Štrbac geeft een lange en hoge pass. Índio kopt de bal weg. Motumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motumbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Skrzypiec passt de bal in één keer door. Pascoalin rent richting de bal. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 4:0

33e minuut.
Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík speelt de bal door. Skrzypiec geeft de bal voor. Barczyk heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 5:0

39e minuut.
Cvrčík heeft problemen om de bal te vangen. Cvrčík geeft de bal voor. Daar is Pascoalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 32%, Os galaticados 68%.
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 5:0

47e minuut.
Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński geeft de bal voor. Giovennazzi controleert de bal met de borst. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marques ... Strafschop! Marques krijgt een gele kaart. Barczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Motumbo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 6:0

54e minuut.
Ceinoris kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Skrzypiec geeft een hoge lob. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Raizel bokst de bal weg. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk geeft de bal voor. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Motumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Motumbo passt de bal in één keer door. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pêra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cvrčík neemt de hoekschop. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barczyk kopt de bal weg. Pascoalin heeft problemen om de bal te vangen. Motumbo is nu in balbezit. Motumbo draait met de bal, schiet en ... Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 7:0

63e minuut.
Cavallini speelt de bal door. Aleixo heeft problemen om de bal te vangen. Motumbo is nu in balbezit. Motumbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dembiński kopt de bal weg. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec passt de bal met de wreef. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Porto geeft de bal voor. Cvrčík heeft problemen om de bal te vangen. Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Motumbo rent richting de bal. Motumbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cvrčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štrbac speelt de bal door. Giovennazzi rent richting de bal. Cvrčík onderschept slim de pass. Cvrčík geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Porto geeft een hoge lob. Ceinoris kopt de bal weg. Pascoalin heeft problemen om de bal te vangen. Motumbo rent richting de bal. Motumbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrčík verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barczyk de bal. Barczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Motumbo heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Raizel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 24%, Os galaticados 76%.
Belo Horizonte Futebol Clube - Os galaticados 7:0