Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os galaticados Belo Horizonte Futebol Clube
Normal Tactiek Tática A
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Skrzypiec met een sublieme pass. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński passt de bal met de wreef. Cvrčík rent richting de bal. Cvrčík geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pijak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barczyk de bal onder controle te krijgen. Índio rent richting de bal. Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Pijak draait met de bal, schiet en ... Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:1

16e minuut.
Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec speelt de bal door. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk schiet op doel. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Daar is Cvrčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrčík passt de bal zonder na te denken. Pascoalin is nu in balbezit. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:2

23e minuut.
Marques geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skrzypiec met een snelle inworp. Giovennazzi probeert de bal met de borst te controleren. Barczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:3

24e minuut.
Cvrčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štrbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cavallini zijn tegenspeler op de grond. Cavallini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík met een sublieme pass. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:4

31e minuut.
Ceinoris geeft een lange en hoge pass. Porto verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cvrčík neemt de hoekschop. Skrzypiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:5

34e minuut.
Raizel trapt de bal weg van het doel. Cvrčík geeft de bal voor. Barczyk kopt de bal weg. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pascoalin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvrčík zal de hoekschop nemen. Pijak springt en kopt de bal. Raizel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 79%, Belo Horizonte Futebol Clube 21%.
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:6

50e minuut.
Cvrčík kopt de bal weg. Ceinoris is nu in balbezit. Ceinoris met een sublieme pass. Barczyk rent richting de bal. Barczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík speelt de bal door. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Cvrčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovennazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvrčík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvrčík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ceinoris passt de bal in één keer door. Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cvrčík geeft een hoge lob. Marques heeft problemen om de bal te vangen. Índio is nu in balbezit. Pijak onderschept slim de pass. Pijak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ceinoris probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:7

73e minuut.
Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak schiet op doel. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Barczyk de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Štrbac verovert de bal door een tackle van achteren. Štrbac passt de bal zonder na te denken. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec onderschept slim de pass. Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ceinoris geeft een hoge lob. Barczyk kopt de bal weg. Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:8

87e minuut.
Cvrčík onderschept slim de pass. Cvrčík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pêra de bal. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Porto kopt de bal weg. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 73%, Belo Horizonte Futebol Clube 27%.
Os galaticados - Belo Horizonte Futebol Clube 0:8