Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Park Revolution Manaus City SK
Normal Tactiek Two Lines
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Bródka geeft een hoge lob. Hergert is nu in balbezit. Hergert geeft de bal voor. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nieveld speelt de bal door. Hergert probeert naar een medespeler te passen. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Coelho de bal. Frota onderschept slim de pass. Frota geeft de bal voor. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porto rent richting de bal. Porto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernas Tortas met een snelle inworp. Nieveld probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Porto trapt de bal weg. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:2

9e minuut.
Deotti rent richting de bal. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Hergert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld geeft de bal voor. Bródka is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:3

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert met een snelle inworp. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Hergert heeft problemen om de bal te vangen. Clodovil is nu in balbezit. Hergert verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Potro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hergert de bal. Hergert speelt de bal door. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Potro geeft de bal voor. Santino kopt de bal weg. Nieveld rent richting de bal. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Bródka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hergert kopt de bal weg. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota passt de bal in één keer door. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:4

25e minuut.
Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft de bal voor. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pernas Tortas met een snelle inworp. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld passt de bal zonder na te denken. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:5

31e minuut.
Potro geeft een lange en hoge pass. Santino heeft problemen om de bal te vangen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

32e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Porto is nu in balbezit. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pernas Tortas speelt de bal door. Hergert heeft problemen om de bal te vangen. Clodovil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Deotti heeft problemen om de bal te vangen. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld passt de bal in één keer door. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro geeft een hoge lob. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Revolution 91%, Manaus City SK 9%.
Park Revolution - Manaus City SK 0:6

46e minuut.
Bródka rent richting de bal. Donato rent richting de bal. Bródka onderschept slim de pass. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Potro geeft een lange en hoge pass. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft de bal voor. Klungelig pakt Pernas Tortas de bal. Pernas Tortas schiet op doel. Pato Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pato Fu speelt de bal door. Hergert rent richting de bal. Hergert passt de bal met de wreef. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Porto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hergert is nu in balbezit. Hergert passt de bal met de wreef. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Pato Fu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:7

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melegatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hergert is nu in balbezit. Hergert geeft een lange en hoge pass. Bródka springt en kopt de bal. Pato Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Klungelig pakt Frota de bal. Frota passt de bal in één keer door. Porto rent richting de bal. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:8

65e minuut.
Bródka verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka passt de bal zonder na te denken. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel. Pato Fu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:9

66e minuut.
Hergert is nu in balbezit. Hergert geeft de bal voor. Pernas Tortas kopt de bal weg. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota is nu in balbezit. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deotti is nu in balbezit. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bródka de bal. Bródka passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Frota is nu in balbezit. Daar is Hergert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clodovil is nu in balbezit. Nieveld rent richting de bal. Nieveld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:10

75e minuut.
Frota rent richting de bal. Frota met een sublieme pass. Pernas Tortas met een sublieme pass. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pernas Tortas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deotti rent richting de bal. Nieveld verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert rent richting de bal. Hergert schiet op doel. Pato Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Park Revolution - Manaus City SK 0:11

77e minuut.
Diniz rent richting de bal. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Eftimescu met de inworp. Pernas Tortas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Pato Fu met een harde bal richting middenveld. Potro met een sublieme pass. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ... Pato Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hergert geeft een lange en hoge pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Hergert is nu in balbezit. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld passt de bal met de wreef. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Potro kan de bal niet met de borst controleren. Potro geeft een lange en hoge pass. Escadinha kopt de bal weg. Bródka kan de bal niet met de borst controleren. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Park Revolution 89%, Manaus City SK 11%.
Park Revolution - Manaus City SK 0:11