Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Synbios Force gemeoslaser
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 15.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Negreiro onderschept slim de pass. Negreiro probeert naar een medespeler te passen. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiro onderschept slim de pass. Negreiro probeert naar een medespeler te passen. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly geeft een lange en hoge pass. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hoksa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osses met een sublieme pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bailly krijgt een gele kaart. Feliciano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Grenier haalt uit met een fantastische trap. Osses rent richting de bal. Osses geeft de bal voor. Łaba springt en kopt de bal. Paal!

16e minuut.
Caravan kopt de bal weg. Cardorini controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caeiro. Cardorini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bailly met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Moya probeert naar een medespeler te passen. Bailly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osses probeert naar een medespeler te passen. Łaba is nu in balbezit. Łaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - gemeoslaser 1:0

20e minuut.
Negreiro speelt de bal door. Grenier controleert de bal met de borst. Caravan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba is nu in balbezit. Łaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sádloň probeert naar een medespeler te passen. Łaba rent richting de bal. do Rancho Fundo rent richting de bal. Caravan rent richting de bal. Caravan schiet op doel. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
do Rancho Fundo rent richting de bal. do Rancho Fundo met een sublieme pass. Bailly met een sublieme pass. Caravan is nu in balbezit. Caravan haalt uit met een fantastische trap. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
do Rancho Fundo met een sublieme pass. Osses heeft problemen om de bal te vangen. Osses met een sublieme pass. Grenier kan de bal niet met de borst controleren. Grenier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenier onderschept slim de pass. Grenier speelt de bal door. Łaba rent richting de bal. Łaba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Łaba is nu in balbezit. Caravan rent richting de bal. Caravan draait met de bal, schiet en ... do Rancho Fundo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - gemeoslaser 2:0

39e minuut.
Negreiro is nu in balbezit. Bailly onderschept slim de pass. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Łaba rent richting de bal. Łaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - gemeoslaser 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 19%, gemeoslaser 81%.
Synbios Force - gemeoslaser 3:0

46e minuut.
Negreiro rent richting de bal. Negreiro passt de bal zonder na te denken. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łaba de bal. Łaba draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - gemeoslaser 4:0

49e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Bailly probeert naar een medespeler te passen. Łaba rent richting de bal. Łaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Osses bereikt de bal nog maar net als eerste. Osses speelt de bal door. Grenier speelt de bal door. Klungelig pakt Caravan de bal. Grenier speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto geeft een hoge lob. Bailly kopt de bal weg. Klungelig pakt Łaba de bal. Łaba schiet op doel. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Feliciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenier onderschept slim de pass. Grenier speelt de bal door. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de Frontin met een harde bal richting middenveld. Osses kopt de bal weg. Łaba kan de bal niet met de borst controleren. Caravan is nu in balbezit. Caravan haalt uit met een fantastische trap. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Synbios Force - gemeoslaser 5:0

74e minuut.
Sádloň met een snelle inworp. Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caeiro de bal. Caeiro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bailly met een sublieme pass. Cardorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardorini passt de bal zonder na te denken. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba draait met de bal, schiet en ... de Frontin bokst de bal weg.

90e minuut.
Cardorini is nu in balbezit. Cardorini geeft een hoge lob. Negreiro rent richting de bal. Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Synbios Force 20%, gemeoslaser 80%.
Synbios Force - gemeoslaser 5:0