Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
os abilidosos Kraft Futebol Clube
Normal Tactiek 422matatime
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Noal passt de bal in één keer door. Bambi is nu in balbezit. Bambi met een sublieme pass. Grosso is nu in balbezit. Grosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:1

9e minuut.
Orca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambi met de inworp. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Grosso rent richting de bal. Grosso passt de bal in één keer door. Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Noal onderschept slim de pass. Noal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pêra is nu in balbezit. Tovar onderschept slim de pass. Tovar passt de bal in één keer door. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:2

16e minuut.
Jambeli rent richting de bal. Jambeli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iserhardt met de inworp. Bragança geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grosso heeft problemen om de bal te vangen. Noal bereikt de bal nog maar net als eerste. Noal met een sublieme pass. Klungelig pakt Grosso de bal. Grosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:3

25e minuut.
Orca is nu in balbezit. Orca probeert naar een medespeler te passen. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Noal kopt de bal weg. Tovar is nu in balbezit. Tovar met een sublieme pass. Grosso heeft problemen om de bal te vangen. Grosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:4

39e minuut.
Iserhardt passt de bal in één keer door. Bragança is nu in balbezit. Bragança met een sublieme pass. Tovar rent richting de bal. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Noal onderschept slim de pass. Noal geeft de bal voor. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 81%, Kraft Futebol Clube 19%.
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:5

50e minuut.
Iserhardt is nu in balbezit. Iserhardt speelt de bal door. Fuzatto met een sublieme pass. Grosso rent richting de bal. Grosso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Libânio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libânio probeert naar een medespeler te passen. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Orca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bragança onderschept slim de pass. Bragança geeft een lange en hoge pass. Tovar is nu in balbezit. Tovar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:6

66e minuut.
Tovar probeert naar een medespeler te passen. Noal rent richting de bal. Noal speelt de bal door. Klungelig pakt Grosso de bal. Grosso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:7

68e minuut.
Noal onderschept slim de pass. Noal probeert naar een medespeler te passen. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:8

71e minuut.
Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Orca met een sublieme pass. Klungelig pakt Pêra de bal. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:9

74e minuut.
Grosso rent richting de bal. Noal is nu in balbezit. Noal probeert naar een medespeler te passen. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ... Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:10

85e minuut.
Iserhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuzatto rent richting de bal. Fuzatto geeft een hoge lob. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Orca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bambi met een snelle inworp. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: os abilidosos 78%, Kraft Futebol Clube 22%.
os abilidosos - Kraft Futebol Clube 0:10