Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os galaticados Kraft Futebol Clube
Normal Tactiek 422matatime
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Iserhardt speelt de bal door. Daar is Rosa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambi rent richting de bal. Bambi passt de bal in één keer door. Noal bereikt de bal nog maar net als eerste. Noal haalt uit met een fantastische trap. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Noal de bal. Índio verovert de bal door een tackle van achteren. Índio passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Raizel trapt de bal weg van het doel. Bragança kopt de bal weg. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fuzatto onderschept slim de pass. Daar is Rosa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Libânio is nu in balbezit. Libânio draait met de bal, schiet en ... Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noal is nu in balbezit. Índio verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança onderschept slim de pass. Bragança geeft een hoge lob. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pascoalin geeft de bal voor. Pardal kopt de bal weg. Índio is nu in balbezit. Libânio verovert de bal door een tackle van achteren. Libânio draait met de bal, schiet en ... Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Noal met een sublieme pass. Libânio bereikt de bal nog maar net als eerste. Libânio passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Libânio is nu in balbezit. Libânio schiet op doel. Raizel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Giovennazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libânio met een sublieme pass. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 75%, Kraft Futebol Clube 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os galaticados - Kraft Futebol Clube 0:0

47e minuut.
Noal rent richting de bal. Noal probeert naar een medespeler te passen. Libânio bereikt de bal nog maar net als eerste. Libânio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Kraft Futebol Clube 0:1

57e minuut.
Godoy onderschept slim de pass. Godoy geeft een hoge lob. Libânio kopt de bal weg. Daar is Rosa Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rosa Ferreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Accioly komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Iserhardt met een sublieme pass. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra rent richting de bal. Accioly onderschept slim de pass. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Accioly rent richting de bal. Accioly draait met de bal, schiet en ... Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os galaticados - Kraft Futebol Clube 0:2

70e minuut.
Libânio is nu in balbezit. Libânio met een sublieme pass. Marques rent richting de bal. Accioly verovert de bal door een tackle van achteren. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Giovennazzi is nu in balbezit. Tovar onderschept slim de pass. Tovar speelt de bal door. Libânio rent richting de bal. Libânio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os galaticados 77%, Kraft Futebol Clube 23%.
Os galaticados - Kraft Futebol Clube 0:2