Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Futebol Clube Os galaticados
422matatime Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21
redelijk Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Fuzatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Iserhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iserhardt geeft een hoge lob. Tovar springt en kopt de bal. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pascoalin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 1:0

12e minuut.
Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt speelt de bal door. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Raizel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pêra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iserhardt met een snelle inworp. Grosso rent richting de bal. Grosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 2:0

19e minuut.
Noal rent richting de bal. Noal passt de bal met de wreef. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. Pascoalin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pêra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iserhardt met de inworp. Grosso kan de bal niet met de borst controleren. Grosso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Índio heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Noal probeert naar een medespeler te passen. Iserhardt is nu in balbezit. Iserhardt passt de bal zonder na te denken. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aleixo rent richting de bal. Silva Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Ornelas geeft een lange en hoge pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Giovennazzi rent richting de bal. Noal verovert de bal door een tackle van achteren. Noal passt de bal in één keer door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 39%, Os galaticados 61%.
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 2:0

48e minuut.
Fuzatto met een sublieme pass. Noal is nu in balbezit. Noal speelt de bal door. Grosso is nu in balbezit. Grosso geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 3:0

54e minuut.
Bragança probeert naar een medespeler te passen. Iserhardt rent richting de bal. Marques is nu in balbezit. Iserhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Iserhardt geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fuzatto rent richting de bal. Iserhardt rent richting de bal. Fuzatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt rent richting de bal. Fuzatto geeft een lange en hoge pass. Raizel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 4:0

81e minuut.
Bambi is nu in balbezit. Bambi passt de bal zonder na te denken. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Raizel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pêra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Noal onderschept slim de pass. Noal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 5:0

89e minuut.
Bragança rent richting de bal. Bragança met een sublieme pass. Noal speelt de bal door. Grosso rent richting de bal. Grosso schiet op doel. Raizel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 31%, Os galaticados 69%.
Kraft Futebol Clube - Os galaticados 5:0