Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemeoslaser Manaus City SK
Normal Tactiek Two Lines
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Hergert rent richting de bal. Hergert geeft een lange en hoge pass. Daar is do Rancho Fundo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro met een sublieme pass. Hergert rent richting de bal. Frota rent richting de bal. Frota geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:1

5e minuut.
Hergert probeert naar een medespeler te passen. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro probeert naar een medespeler te passen. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pernas Tortas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:2

12e minuut.
Negreiro is nu in balbezit. Nieveld onderschept slim de pass. Nieveld met een sublieme pass. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Eftimescu passt de bal in één keer door. Pernas Tortas speelt de bal door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. de Frontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:3

17e minuut.
Tosi geeft een lange en hoge pass. Daar is Nieveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japinha begaat een overtreding. Japinha krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Rosseto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka is nu in balbezit. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frota de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:4

20e minuut.
Frota speelt de bal door. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:5

22e minuut.
Eftimescu met de inworp. Pernas Tortas speelt de bal door. Potro is nu in balbezit. Potro geeft een lange en hoge pass. Frota rent richting de bal. Paal! Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:6

29e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld speelt de bal door. Hergert is nu in balbezit. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:7

36e minuut.
Melegatti speelt de bal door. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert probeert naar een medespeler te passen. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:8

42e minuut.
Negreiro heeft problemen om de bal te vangen. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert passt de bal in één keer door. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel. de Frontin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 90%, Manaus City SK 10%.
gemeoslaser - Manaus City SK 0:8

48e minuut.
Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert met een sublieme pass. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld passt de bal zonder na te denken. Hergert geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cannalonga geeft een lange en hoge pass. Rosseto is nu in balbezit. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Frota rent richting de bal. Frota passt de bal in één keer door. Feliciano is nu in balbezit. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
de Frontin trapt de bal weg. Nieveld kopt de bal weg. Klungelig pakt Cannalonga de bal. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
de Frontin probeert naar een medespeler te passen. Melegatti geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosseto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frota is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:9

73e minuut.
Frota haalt uit met een fantastische trap. de Frontin probeert naar een medespeler te passen. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft een lange en hoge pass. Bródka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka schiet op doel. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemeoslaser - Manaus City SK 0:10

88e minuut.
Nieveld geeft een lange en hoge pass. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Rancho Fundo is nu in balbezit. do Rancho Fundo geeft een lange en hoge pass. Potro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemeoslaser 90%, Manaus City SK 10%.
gemeoslaser - Manaus City SK 0:10