Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaus City SK gemeoslaser
Two Lines Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Frota geeft een hoge lob. do Rancho Fundo heeft problemen om de bal te vangen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ... de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 1:0

10e minuut.
Nieveld verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert speelt de bal door. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 2:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert met de inworp. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Bródka springt en kopt de bal. de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 3:0

17e minuut.
Daar is Rosseto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rosseto is nu in balbezit. Bródka verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka met een sublieme pass. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 4:0

27e minuut.
Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas speelt de bal door. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melegatti met de inworp. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft de bal voor. Pernas Tortas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nieveld speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 5:0

35e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Stelzer geeft een hoge lob. Nieveld kopt de bal weg. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hergert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosseto de bal. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ... de Frontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 6:0

37e minuut.
Daar is Japinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota onderschept slim de pass. Frota speelt de bal door. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. de Frontin met een harde bal richting middenveld. Negreiro kopt de bal weg. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 9%, gemeoslaser 91%.
Manaus City SK - gemeoslaser 7:0

47e minuut.
Hergert is nu in balbezit. do Rancho Fundo rent richting de bal. do Rancho Fundo geeft een hoge lob. Hergert geeft een hoge lob. Pernas Tortas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Cannalonga trapt de bal weg van het doel. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft een hoge lob. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld geeft een hoge lob. Hergert heeft problemen om de bal te vangen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 8:0

57e minuut.
Potro geeft een hoge lob. Feliciano heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pernas Tortas. Pernas Tortas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti geeft een lange en hoge pass. Frota kopt de bal weg. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 9:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caeiro met een snelle inworp. Magrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magrelo geeft een lange en hoge pass. Nieveld probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Eftimescu kopt de bal weg. Pernas Tortas met een sublieme pass. Nieveld geeft een hoge lob. Hergert rent richting de bal. Hergert schiet op doel. de Frontin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 10:0

65e minuut.
Daar is Magrelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka rent richting de bal. Bródka met een sublieme pass. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Frota probeert naar een medespeler te passen. Cannalonga is nu in balbezit. Bródka onderschept slim de pass. Bródka schiet op doel. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert haalt uit met een fantastische trap. do Rancho Fundo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 11:0

74e minuut.
Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld passt de bal in één keer door. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pernas Tortas speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka speelt de bal door. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nieveld onderschept slim de pass. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Pernas Tortas kopt de bal weg. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 12:0

81e minuut.
Hergert geeft een hoge lob. do Rancho Fundo rent richting de bal. Frota onderschept slim de pass. Frota draait met de bal, schiet en ... de Frontin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 13:0

84e minuut.
Potro probeert naar een medespeler te passen. Hergert geeft de bal voor. Klungelig pakt Cannalonga de bal. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - gemeoslaser 14:0

87e minuut.
Stelzer speelt de bal door. Negreiro rent richting de bal. Nieveld onderschept slim de pass. Frota is nu in balbezit. Frota speelt de bal door. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 15%, gemeoslaser 85%.
Manaus City SK - gemeoslaser 14:0