Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belo Horizonte Futebol Clube os abilidosos
Tática A Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 12.8
very good Schieten poor
good Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
do Espírito Santo rent richting de bal. Palomeque probeert naar een medespeler te passen. Pijak kopt de bal weg. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec geeft de bal voor. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ceinoris onderschept slim de pass. Ceinoris speelt de bal door. Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 1:0

19e minuut.
do Espírito Santo speelt de bal door. Patola heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ceinoris onderschept slim de pass. Ceinoris passt de bal met de wreef. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík geeft de bal voor. Barczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 2:0

25e minuut.
Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Orca geeft een lange en hoge pass. Ceinoris kopt de bal weg. Degas heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk rent richting de bal. Barczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Espada heeft problemen om de bal te vangen. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skrzypiec zal de hoekschop nemen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk passt de bal in één keer door. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 3:0

31e minuut.
Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak geeft de bal voor. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cvrčík rent richting de bal. Cvrčík geeft een hoge lob. Barczyk geeft een hoge lob. Pijak springt en kopt de bal. Klungelig pakt Orca de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Štrbac rent richting de bal. Štrbac met een sublieme pass. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík geeft de bal voor. Pijak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Barczyk is nu in balbezit. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel. Cure probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 4:0

40e minuut.
do Espírito Santo met een sublieme pass. Patola rent richting de bal. Patola passt de bal zonder na te denken. Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Pijak probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 5:0

41e minuut.
Patola rent richting de bal. Pijak onderschept slim de pass. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 6:0

45e minuut.
Ceinoris onderschept slim de pass. Ceinoris speelt de bal door. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 28%, os abilidosos 72%.
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 7:0

47e minuut.
Skrzypiec geeft de bal voor. Espada kopt de bal weg. Klungelig pakt Orca de bal. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak haalt uit met een fantastische trap. Cure bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 8:0

48e minuut.
do Espírito Santo heeft problemen om de bal te vangen. Barczyk onderschept slim de pass. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 9:0

50e minuut.
Patola rent richting de bal. Patola geeft de bal voor. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 10:0

51e minuut.
Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak probeert naar een medespeler te passen. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 11:0

52e minuut.
Klungelig pakt Patola de bal. Pijak onderschept slim de pass. Pijak passt de bal met de wreef. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pêra probeert naar een medespeler te passen. Ceinoris kan de bal niet met de borst controleren. Ceinoris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cvrčík rent richting de bal. Cvrčík speelt de bal door. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel. Cure probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 12:0

60e minuut.
Skrzypiec passt de bal met de wreef. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík speelt de bal door. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 13:0

61e minuut.
Patola speelt de bal door. Klungelig pakt Orca de bal. Orca probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Cure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Štrbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbac geeft de bal voor. Pijak kopt de bal weg. Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Cure bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 14:0

65e minuut.
Orca kopt de bal weg. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík met een sublieme pass. Daar is Pijak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijak haalt uit met een fantastische trap. Cure bokst de bal weg.

70e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Barczyk speelt de bal door. Pijak is nu in balbezit. Pijak schiet op doel. Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 15:0

71e minuut.
Štrbac passt de bal in één keer door. Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec met een sublieme pass. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cvrčík kopt de bal weg. Skrzypiec heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypiec geeft de bal voor. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 16:0

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cvrčík zal de hoekschop nemen. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap. Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 17:0

85e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Barczyk passt de bal met de wreef. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel. Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 18:0

87e minuut.
Barczyk geeft de bal voor. Cvrčík kopt de bal weg. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ... Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. Espada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 19%, os abilidosos 81%.
Belo Horizonte Futebol Clube - os abilidosos 18:0