Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belo Horizonte Futebol Clube gemeoslaser
Tática A Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 15
very good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczyk passt de bal in één keer door. Pijak rent richting de bal. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Magrelo de bal. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. do Rancho Fundo is nu in balbezit. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk schiet op doel. de Frontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 2:0

8e minuut.
Skrzypiec geeft de bal voor. Klungelig pakt do Rancho Fundo de bal. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel. de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 3:0

11e minuut.
do Rancho Fundo geeft een lange en hoge pass. Cvrčík is nu in balbezit. Cvrčík met een sublieme pass. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cannalonga rent richting de bal. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. de Frontin trapt de bal weg van het doel. Cvrčík kopt de bal weg. Pijak rent richting de bal. Pijak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 4:0

24e minuut.
Cvetanov probeert naar een medespeler te passen. Machín rent richting de bal. Machín passt de bal zonder na te denken. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk passt de bal met de wreef. do Rancho Fundo is nu in balbezit. Pijak onderschept slim de pass. Pijak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 5:0

34e minuut.
Cannalonga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Frontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec passt de bal zonder na te denken. Barczyk rent richting de bal. Barczyk draait met de bal, schiet en ... de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ceinoris rent richting de bal. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceinoris onderschept slim de pass. Pijak rent richting de bal. Pijak met een sublieme pass. de Frontin bokst de bal weg. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 6:0

44e minuut.
Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Feliciano rent richting de bal. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 26%, gemeoslaser 74%.
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 6:0

46e minuut.
Štrbac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbac geeft een hoge lob. Pijak kopt de bal weg. Barczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. de Frontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
de Frontin probeert naar een medespeler te passen. Skrzypiec controleert de bal met de borst. Skrzypiec geeft een hoge lob. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 7:0

62e minuut.
Ceinoris met een sublieme pass. Pijak is nu in balbezit. do Rancho Fundo rent richting de bal. Pijak onderschept slim de pass. Pijak haalt uit met een fantastische trap. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Feliciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosseto bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. de Frontin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Negreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec onderschept slim de pass. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Barczyk rent richting de bal. Barczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 8:0

69e minuut.
Daar is Cvrčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrčík geeft de bal voor. Pijak kopt de bal weg. Barczyk rent richting de bal. Barczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Feliciano met een sublieme pass. Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec passt de bal met de wreef. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Skrzypiec is nu in balbezit. Skrzypiec geeft een hoge lob. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak draait met de bal, schiet en ... de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrčík onderschept slim de pass. Cvrčík probeert naar een medespeler te passen. Pijak is nu in balbezit. Pijak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belo Horizonte Futebol Clube 24%, gemeoslaser 76%.
Belo Horizonte Futebol Clube - gemeoslaser 8:0