Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaus City SK os abilidosos
Two Lines Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 11.8
redelijk Schieten slecht
solide Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Degas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu met een snelle inworp. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass. Cure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert met een snelle inworp. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld geeft een hoge lob. Frota krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 1:0

13e minuut.
Hergert met een snelle inworp. Nieveld rent richting de bal. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 2:0

13e minuut.
Patola is nu in balbezit. Patola passt de bal in één keer door. Degas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Hergert de bal. Hergert speelt de bal door. Nieveld is nu in balbezit. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cure met een harde bal richting middenveld. Nieveld kopt de bal weg. Daar is Orca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 4:0

20e minuut.
Frota is nu in balbezit. Orca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernas Tortas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bródka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 5:0

21e minuut.
Degas passt de bal in één keer door. Espada rent richting de bal. Bródka onderschept slim de pass. Bródka draait met de bal, schiet en ... Cure werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orca rent richting de bal. Hergert onderschept slim de pass. Hergert geeft een hoge lob. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 6:0

22e minuut.
Orca bereikt de bal nog maar net als eerste. Orca geeft een lange en hoge pass. Pêra probeert de bal aan de voet te houden. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hergert met de inworp. Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cure met een sublieme pass. Inworp. Hergert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieveld geeft een hoge lob. Bródka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Orca heeft problemen om de bal te vangen. Frota is nu in balbezit. Frota schiet op doel. Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cure met een sublieme pass. Pernas Tortas kopt de bal weg. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka onderschept slim de pass. Bródka geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Pernas Tortas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieveld is nu in balbezit. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 7:0

37e minuut.
Orca is nu in balbezit. Hergert verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert met een sublieme pass. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld passt de bal zonder na te denken. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orca. Frota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernas Tortas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bródka krijgt zijn hoofd ertegen. Espada probeert de bal aan de voet te houden. Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frota is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 11%, os abilidosos 89%.
Manaus City SK - os abilidosos 8:0

47e minuut.
Buitenspel voor Bródka. Goede buitenspelval van de verdediging. Espada neemt vlug de vrije trap. Potro kopt de bal weg. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 9:0

49e minuut.
Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Nieveld rent richting de bal. Nieveld geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pernas Tortas passt de bal met de wreef. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota passt de bal in één keer door. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hergert is nu in balbezit. Hergert haalt uit met een fantastische trap. Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert met de inworp. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pêra geeft de bal voor. Eftimescu probeert de bal aan de voet te houden. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nieveld controleert de bal met de borst. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 10:0

59e minuut.
Hergert rent richting de bal. Hergert met een sublieme pass. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orca de bal onder controle te krijgen. Cure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Frota met een sublieme pass. Espada onderschept slim de pass. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cure met een sublieme pass. Potro kopt de bal weg. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hergert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potro de bal. Potro geeft de bal voor. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Orca kan de bal niet met de borst controleren. Hergert rent richting de bal. Orca verovert de bal door een tackle van achteren. Orca geeft een hoge lob. Bródka springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft de bal voor. Klungelig pakt Pernas Tortas de bal. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro passt de bal in één keer door. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Bródka draait met de bal, schiet en ... Cure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 11:0

74e minuut.
Degas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Potro geeft de bal voor. Bródka is nu in balbezit. Bródka geeft de bal voor. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Melegatti passt de bal met de wreef. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert geeft de bal voor. Klungelig pakt Bródka de bal. Bródka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ouro Olímpico kopt de bal weg. Nieveld is nu in balbezit. Nieveld probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - os abilidosos 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 11%, os abilidosos 89%.
Manaus City SK - os abilidosos 12:0