Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense WCxGaludo13
quadrado c1 Tactiek Guardiola
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Króliczyński rent richting de bal. Derrotado rent richting de bal. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap. Girault bokst de bal weg.

3e minuut.
Trindade rent richting de bal. Króliczyński is nu in balbezit. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Botili geeft een hoge lob. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec passt de bal met de wreef. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado is nu in balbezit. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Surowiec de bal. Jaković is nu in balbezit. Jaković probeert naar een medespeler te passen. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal met de wreef. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Derrotado rent richting de bal. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado rent richting de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Derrotado passt de bal met de wreef. Trindade is nu in balbezit. Trindade passt de bal met de wreef. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński draait met de bal, schiet en ... Girault bokst de bal weg.

43e minuut.
Toplak is nu in balbezit. Toplak geeft de bal voor. Silva met een sublieme pass. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 32%, WCxGaludo13 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luizerense - WCxGaludo13 0:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becker komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Doeltrap. Ochman komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Showman komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft een hoge lob. Toplak is nu in balbezit. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Showman passt de bal zonder na te denken. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trindade de bal onder controle te krijgen. Trindade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec met een sublieme pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheşnoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu geeft een hoge lob. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen. Piva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 37%, WCxGaludo13 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luizerense - WCxGaludo13 0:0