Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Carrapatos F.C
r2 Tactiek 541
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 34.6
good Schieten poor
poor Passen weak
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Rabelo geeft de bal voor. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zebulonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebulonsson haalt uit met een fantastische trap. Lindo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wiggers trapt de bal weg. Žalac rent richting de bal. Hähnlein begaat een overtreding. Hähnlein krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Fusi is nu in balbezit. Fusi geeft een hoge lob. Magaton is nu in balbezit. Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović haalt uit met een fantastische trap. Lăzăroiu bokst de bal weg.

13e minuut.
Faveri bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol verovert de bal door een tackle van achteren. van Kol passt de bal zonder na te denken. Magaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaton schiet op doel. Giannico bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Fusi is nu in balbezit. Cumana onderschept slim de pass. Cumana met een sublieme pass. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ... Giannico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rabelo geeft de bal voor. Daar is Sclano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kol is nu in balbezit. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Giannico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Žalac geeft een lange en hoge pass. van Kol rent richting de bal. van Kol speelt de bal door. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Carrapatos F.C 1:0

43e minuut.
Hähnlein met een snelle inworp. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een hoge lob. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 38%, Carrapatos F.C 62%.
galo forte fc - Carrapatos F.C 1:0

48e minuut.
Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Palarz de bal onder controle te krijgen. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers geeft de bal voor. Giannico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Olaria onderschept slim de pass. Olaria passt de bal met de wreef. Bonfante bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol verovert de bal door een tackle van achteren. van Kol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Carrapatos F.C 2:0

55e minuut.
Olaria geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faveri de bal. van Kol rent richting de bal. van Kol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Carrapatos F.C 3:0

59e minuut.
Hähnlein geeft een hoge lob. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hähnlein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hähnlein krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cigano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zebulonsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lăzăroiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Carrapatos F.C 3:1

82e minuut.
Fusi met een sublieme pass. Klungelig pakt Zebulonsson de bal. Zebulonsson probeert naar een medespeler te passen. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rezoagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusi heeft problemen om de bal te vangen. Fusi geeft een lange en hoge pass. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. Lăzăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Sclano de bal onder controle te krijgen. Rabelo rent richting de bal. Rabelo speelt de bal door. van Kol is nu in balbezit. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Giannico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 34%, Carrapatos F.C 66%.
galo forte fc - Carrapatos F.C 3:1