Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Edson Queiroz real barbarençe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Herzog passt de bal in één keer door. Constant is nu in balbezit. do Leblon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. do Leblon krijgt een gele kaart. Constant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Deus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarmento rent richting de bal. Sarmento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
de Deus onderschept slim de pass. de Deus passt de bal in één keer door. Bazanello rent richting de bal. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Camargo trapt de bal weg. Daar is de Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Centeno speelt de bal door. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval is nu in balbezit. Chavez onderschept slim de pass. Chavez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - real barbarençe 1:0

11e minuut.
do Leblon is nu in balbezit. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. do Leblon geeft een lange en hoge pass. Chavez is nu in balbezit. Chavez schiet op doel. Paal!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herzog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Assis rent richting de bal. de Assis haalt uit met een fantastische trap. Centeno kopt de bal weg. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centeno met de inworp. de Assis speelt de bal door. Cid is nu in balbezit. Cid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - real barbarençe 2:0

26e minuut.
Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambista rent richting de bal. Chavez onderschept slim de pass. Chavez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Deus probeert naar een medespeler te passen. do Leblon is nu in balbezit. do Leblon probeert naar een medespeler te passen. Chavez is nu in balbezit. Chavez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - real barbarençe 3:0

36e minuut.
Herzog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falleiro rent richting de bal. Falleiro probeert naar een medespeler te passen. Sarmento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 47%, real barbarençe 53%.
Zenit Edson Queiroz - real barbarençe 3:0

46e minuut.
Sarmento speelt de bal door. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez rent richting de bal. Chavez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Fernandes de bal. Falleiro is nu in balbezit. Met opzet legt Cid zijn tegenspeler op de grond. Falleiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Falleiro kan niet meer verder spelen. Peralta komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fidélis heeft problemen om de bal te vangen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Centeno is nu in balbezit. Centeno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 39%, real barbarençe 61%.
Zenit Edson Queiroz - real barbarençe 3:0