Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real barbarençe Zenit Edson Queiroz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Falleiro passt de bal zonder na te denken. Fernandes rent richting de bal. Fernandes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz passt de bal zonder na te denken. Constant rent richting de bal. Constant geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Burilli rent richting de bal. Chavez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falleiro. Falleiro krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Chavez haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Fernandes de bal. de Assis rent richting de bal. Chavez is nu in balbezit. Chavez draait met de bal, schiet en ... Marrento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
do Leblon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernandes onderschept slim de pass. Cid begaat een overtreding. Cid krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Burilli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herzog met een snelle inworp. de Assis controleert de bal met de borst. de Assis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 62%, Zenit Edson Queiroz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real barbarençe - Zenit Edson Queiroz 0:0

51e minuut.
Falleiro rent richting de bal. Falleiro passt de bal in één keer door. Bazanello met een sublieme pass. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
do Leblon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. de Deus rent richting de bal. Centeno onderschept slim de pass. Centeno geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Herzog met een snelle inworp. de Assis rent richting de bal. de Assis geeft de bal voor. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt do Leblon de bal. de Deus kopt de bal weg. Klungelig pakt Fidélis de bal. Sarmento is nu in balbezit. Sarmento haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Bazanello is nu in balbezit. Cid is nu in balbezit. Cid passt de bal met de wreef. Chavez is nu in balbezit. Chavez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bazanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavon verovert de bal door een tackle van achteren. Pavon met een sublieme pass. Sarmento is nu in balbezit. Sarmento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 60%, Zenit Edson Queiroz 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real barbarençe - Zenit Edson Queiroz 0:0