Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Luizerense
r2 Tactiek quadrado c1
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 40.3
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Silva geeft een hoge lob. Zeoli heeft problemen om de bal te vangen. Pingo is nu in balbezit. Pingo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Niewierowski rent richting de bal. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ... Tarachulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Luizerense 0:1

29e minuut.
Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński probeert naar een medespeler te passen. Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola onderschept slim de pass. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jaković geeft de bal voor. Derrotado heeft problemen om de bal te vangen. Murillo is nu in balbezit. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Tarachulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Derrotado rent richting de bal. Derrotado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kecskés de bal. Loyola onderschept slim de pass. Loyola draait met de bal, schiet en ... Tarachulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pingo geeft een hoge lob. Daar is Zeoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Tarachulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
van Kol probeert de bal aan de voet te houden. Silva rent richting de bal. Derrotado is nu in balbezit. Daar is Derrotado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 65%, Luizerense 35%.
galo forte fc - Luizerense 0:1

58e minuut.
Guttmann passt de bal in één keer door. Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Daar is Loyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kecskés speelt de bal door. Pingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingo passt de bal zonder na te denken. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Luizerense 0:2

73e minuut.
Derrotado speelt de bal door. Niewierowski met een sublieme pass. Murillo is nu in balbezit. Loyola onderschept slim de pass. Loyola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Luizerense 0:3

83e minuut.
Króliczyński passt de bal met de wreef. Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal in één keer door. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 62%, Luizerense 38%.
galo forte fc - Luizerense 0:3