Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense galo forte fc
quadrado c1 Tactiek r2
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 33.3
goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Olaria rent richting de bal. Loyola onderschept slim de pass. Loyola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Derrotado de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hähnlein kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal zonder na te denken. Derrotado rent richting de bal. Derrotado draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 1:0

12e minuut.
Jaković geeft de bal voor. Olaria geeft de bal voor. Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 2:0

14e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Lindo begaat een overtreding. Loyola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derrotado met een snel genomen vrije trap. Daar is Lindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumana is nu in balbezit. Loyola onderschept slim de pass. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Lăzăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

15e minuut.
Trindade kopt de bal weg. Loyola rent richting de bal. Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola onderschept slim de pass. Loyola schiet op doel. Lăzăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Jaković met een snelle inworp. Loyola is nu in balbezit. Loyola met een sublieme pass. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Loyola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Króliczyński komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Botili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trindade de bal. Trindade passt de bal met de wreef. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Uščuplić rent richting de bal. Uščuplić geeft een lange en hoge pass. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano haalt uit met een fantastische trap. Piva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trindade passt de bal in één keer door. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado passt de bal met de wreef. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cumana rent richting de bal. Derrotado onderschept slim de pass. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 3:0

40e minuut.
Lăzăroiu speelt de bal door. Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Cumana de bal. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 4:0

42e minuut.
Jaković onderschept slim de pass. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade passt de bal in één keer door. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Derrotado rent richting de bal. Derrotado geeft een hoge lob. Magaton speelt de bal door. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trindade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 5:0

45e minuut.
Lindo probeert naar een medespeler te passen. Murillo is nu in balbezit. Króliczyński onderschept slim de pass. Króliczyński draait met de bal, schiet en ... Lăzăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 24%, galo forte fc 76%.
Luizerense - galo forte fc 6:0

46e minuut.
Lindo speelt de bal door. Klungelig pakt Murillo de bal. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 7:0

59e minuut.
Doeltrap. Becker komt het veld opgelopen. Lăzăroiu met een harde bal richting middenveld. Uščuplić kopt de bal weg. Dorobanţu is nu in balbezit. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cumana rent richting de bal. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade passt de bal met de wreef. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński schiet op doel. Lăzăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jaković is nu in balbezit. Jaković geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Uščuplić de bal onder controle te krijgen. Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. Trindade geeft een hoge lob. Lăzăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Króliczyński rent richting de bal. Lindo rent richting de bal. Króliczyński onderschept slim de pass. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trindade haalt uit met een fantastische trap. Lăzăroiu bokst de bal weg.

69e minuut.
Derrotado met de inworp. Trindade probeert de bal met de borst te controleren. Magaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński onderschept slim de pass. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jaković passt de bal in één keer door. Magaton speelt de bal door. Trindade is nu in balbezit. Trindade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Uščuplić kopt de bal weg. Minimo geeft de bal voor. Sclano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Showman komt het veld opgelopen.

73e minuut.
van Kol passt de bal in één keer door. Dorobanţu met een sublieme pass. Sclano rent richting de bal. Sclano schiet op doel. Piva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trindade rent richting de bal. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade is nu in balbezit. Trindade schiet op doel. Lăzăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 8:0

85e minuut.
Derrotado is nu in balbezit. Derrotado passt de bal met de wreef. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade schiet op doel. Lăzăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - galo forte fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 22%, galo forte fc 78%.
Luizerense - galo forte fc 9:0