Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCxGaludo13 galo forte fc
Guardiola Tactiek r2
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 37
good Schieten good
adequate Passen weak
solid Verdedigen good


2e minuut.
Surowiec speelt de bal door. Guttmann rent richting de bal. van Kol probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu schiet op doel. Girault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zeoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niewierowski de bal. Sós probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... Tarachulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós geeft de bal voor. Tarachulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft de bal voor. Cibutavičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarachulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kołacki met de inworp. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós geeft een hoge lob. Fava rent richting de bal. Fava schiet op doel. Tarachulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
van Kol rent richting de bal. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec geeft de bal voor. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fava met een sublieme pass. Sós is nu in balbezit. Sós probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - galo forte fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 42%, galo forte fc 58%.
WCxGaludo13 - galo forte fc 1:0

59e minuut.
Kołacki met een sublieme pass. Sós is nu in balbezit. Sós passt de bal in één keer door. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. Tarachulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochman komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Michnik is nu in balbezit. Michnik geeft een hoge lob. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zeoli rent richting de bal. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu speelt de bal door. Daar is Cibutavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius schiet op doel. Tarachulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Niewierowski de bal. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ... Niewierowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarachulski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - galo forte fc 2:0

86e minuut.
Kołacki rent richting de bal. van Kol verovert de bal door een tackle van achteren. van Kol probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 49%, galo forte fc 51%.
WCxGaludo13 - galo forte fc 2:0