Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc WCxGaludo13
r2 Tactiek Guardiola
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 44.7
redelijk Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski passt de bal met de wreef. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano draait met de bal, schiet en ... Girault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - WCxGaludo13 1:0

10e minuut.
Fava rent richting de bal. Fava passt de bal met de wreef. Toufar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toufar geeft een hoge lob. Cibutavičius springt en kopt de bal. Lăzăroiu bokst de bal weg.

17e minuut.
Surowiec met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman speelt de bal door. Sós is nu in balbezit. Sós geeft een lange en hoge pass. Lăzăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cumana verovert de bal door een tackle van achteren. Cumana met een sublieme pass. Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol onderschept slim de pass. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Lindo passt de bal zonder na te denken. Niewierowski rent richting de bal. van Kol probeert naar een medespeler te passen. Sclano heeft problemen om de bal te vangen. Sclano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Metsenaere is nu in balbezit. Uščuplić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metsenaere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metsenaere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lindo de bal. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Uščuplić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toufar is nu in balbezit. Toufar met een sublieme pass. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Murillo de bal. Lăzăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galo forte fc - WCxGaludo13 1:1

39e minuut.
Angelkov verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski passt de bal met de wreef. van Kol is nu in balbezit. van Kol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van Kol met een sublieme pass. Toplak rent richting de bal. Sclano onderschept slim de pass. Sclano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - WCxGaludo13 2:1

43e minuut.
Cumana verovert de bal door een tackle van achteren. Cumana speelt de bal door. Surowiec met een sublieme pass. Fava heeft problemen om de bal te vangen. Fava draait met de bal, schiet en ... Lăzăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 55%, WCxGaludo13 45%.
galo forte fc - WCxGaludo13 2:1

48e minuut.
Uščuplić kopt de bal weg. Sclano rent richting de bal. Sclano passt de bal zonder na te denken. van Kol rent richting de bal. van Kol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Angelkov geeft de bal voor. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec rent richting de bal. Surowiec haalt uit met een fantastische trap. Lăzăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Murillo is nu in balbezit. Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós draait met de bal, schiet en ... Lăzăroiu bokst de bal weg. Olaria is nu in balbezit. Surowiec onderschept slim de pass. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
galo forte fc - WCxGaludo13 2:2

65e minuut.
Fava rent richting de bal. Fava passt de bal met de wreef. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós schiet op doel. Lăzăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - WCxGaludo13 2:3

66e minuut.
Lindo met een sublieme pass. Fava is nu in balbezit. Fava passt de bal zonder na te denken. Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel. Lăzăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Cibutavičius controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Lăzăroiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cheşnoiu met een sublieme pass. Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surowiec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ochman probeert naar een medespeler te passen. Sós rent richting de bal. Sós met een sublieme pass. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lindo probeert naar een medespeler te passen. Olaria is nu in balbezit. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu schiet op doel. Lăzăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol passt de bal in één keer door. Sclano rent richting de bal. Sclano heeft problemen om de bal te vangen. Sclano draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 53%, WCxGaludo13 47%.
galo forte fc - WCxGaludo13 2:3