Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luizerense Carrapatos F.C
quadrado c1 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 37.5
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Jaković geeft een hoge lob. Bonfante is nu in balbezit. Bonfante geeft de bal voor. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński schiet op doel. Giannico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Roşoiu kan de bal niet met de borst controleren. Silva rent richting de bal. Chinoranský onderschept slim de pass. Loyola onderschept slim de pass. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Garçon is nu in balbezit. Garçon geeft een hoge lob. Derrotado kopt de bal weg. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Žalac is nu in balbezit. Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński passt de bal met de wreef. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Carrapatos F.C 1:0

21e minuut.
Jaković met de inworp. Loyola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derrotado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Carrapatos F.C 2:0

23e minuut.
Aprelino trapt de bal weg van het doel. Króliczyński kopt de bal weg. Bonfante heeft problemen om de bal te vangen. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado schiet op doel. Giannico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duranović stond buitenspel. Aprelino neemt vlug de vrije trap. Derrotado kopt de bal weg. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ... Giannico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Carrapatos F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 41%, Carrapatos F.C 59%.
Luizerense - Carrapatos F.C 3:0

48e minuut.
Derrotado met een sublieme pass. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński speelt de bal door. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Derrotado de bal. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński geeft een hoge lob. Daar is Palarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Klungelig pakt Derrotado de bal. Filip rent richting de bal. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado is nu in balbezit. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. Giannico bokst de bal weg.

71e minuut.
Žalac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zebulonsson rent richting de bal. Botili begaat een overtreding. Zebulonsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duranović komt bij de bal en schiet. Paal!

73e minuut.
Cruzeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeiro geeft de bal voor. Derrotado met een sublieme pass. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Derrotado is nu in balbezit. Derrotado passt de bal zonder na te denken. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Giannico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Carrapatos F.C 4:0

79e minuut.
Chinoranský bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola rent richting de bal. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Derrotado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derrotado passt de bal in één keer door. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luizerense - Carrapatos F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luizerense 37%, Carrapatos F.C 63%.
Luizerense - Carrapatos F.C 5:0