Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C Luizerense
541 Tactiek quadrado c1
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Faveri is nu in balbezit. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola schiet op doel. Giannico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Derrotado is nu in balbezit. Derrotado passt de bal met de wreef. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Loyola schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Jaković met een sublieme pass. Trindade probeert naar een medespeler te passen. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Luizerense 0:1

16e minuut.
Cigano is nu in balbezit. Cigano passt de bal zonder na te denken. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jaković verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado speelt de bal door. Loyola rent richting de bal. Loyola draait met de bal, schiet en ... Giannico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Luizerense 0:2

37e minuut.
Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derrotado rent richting de bal. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Giannico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Trindade rent richting de bal. Trindade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Palarz geeft de bal voor. Derrotado kopt de bal weg. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 64%, Luizerense 36%.
Carrapatos F.C - Luizerense 0:2

49e minuut.
Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Loyola de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Giannico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Luizerense 0:3

53e minuut.
Botili geeft een lange en hoge pass. Derrotado rent richting de bal. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derrotado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Inworp. Becker komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado passt de bal zonder na te denken. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Faveri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Luizerense 0:4

58e minuut.
Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado geeft de bal voor. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Silva met een sublieme pass. Trindade rent richting de bal. Trindade probeert naar een medespeler te passen. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Króliczyński komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Derrotado rent richting de bal. Derrotado passt de bal met de wreef. Daar is Loyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Showman komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cigano zijn tegenspeler op de grond. Jaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Faveri de bal. Loyola rent richting de bal. Loyola draait met de bal, schiet en ... Giannico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Luizerense 0:5

85e minuut.
Loyola rent richting de bal. Bonfante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loyola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Derrotado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Giannico met een harde bal richting middenveld. Showman kopt de bal weg. Bonfante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loyola rent richting de bal. Loyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - Luizerense 0:6

89e minuut.
Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjetović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janjetović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 81%, Luizerense 19%.
Carrapatos F.C - Luizerense 0:6