Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real barbarençe Luizerense
Normal Tactiek quadrado c1
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Falleiro rent richting de bal. Loyola is nu in balbezit. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola onderschept slim de pass. Loyola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński passt de bal zonder na te denken. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sambista de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:1

10e minuut.
Derrotado speelt de bal door. Loyola probeert de bal met de borst te controleren. Derrotado rent richting de bal. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sambista bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... Daar is Sambista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sambista geeft een hoge lob. Daar is Pavon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Króliczyński onderschept slim de pass. Loyola is nu in balbezit. Loyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sambista probeert naar een medespeler te passen. Falleiro rent richting de bal. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Marrento probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Króliczyński onderschept slim de pass. Króliczyński speelt de bal door. Derrotado probeert naar een medespeler te passen. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Marrento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Burilli geeft een hoge lob. Inworp. Jaković met de inworp. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro begaat een overtreding. Króliczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaković met een snel genomen vrije trap. Daar is Loyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado passt de bal in één keer door. Loyola rent richting de bal. Loyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:2

36e minuut.
Króliczyński heeft problemen om de bal te vangen. Derrotado speelt de bal door. Loyola is nu in balbezit. Loyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:3

37e minuut.
Constant bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva onderschept slim de pass. Silva met een sublieme pass. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Silva kopt de bal weg. Króliczyński rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaković neemt de hoekschop. Loyola krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Constant heeft problemen om de bal te vangen. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva geeft een hoge lob. Króliczyński is nu in balbezit. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Botili geeft een lange en hoge pass. Sambista bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Marrento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 88%, Luizerense 12%.
real barbarençe - Luizerense 0:4

51e minuut.
Jaković verovert de bal door een tackle van achteren. Jaković speelt de bal door. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. Marrento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:5

53e minuut.
Silva speelt de bal door. Loyola probeert de bal met de borst te controleren. Sambista verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado onderschept slim de pass. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fernandes heeft problemen om de bal te vangen. Botili is nu in balbezit. Derrotado met een sublieme pass. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva met een sublieme pass. Burilli is nu in balbezit. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
de Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Derrotado passt de bal zonder na te denken. Loyola rent richting de bal. Loyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Króliczyński probeert de bal aan de voet te houden. Jaković met een sublieme pass. Loyola rent richting de bal. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaković rent richting de bal. Jaković passt de bal in één keer door. Loyola rent richting de bal. Loyola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Silva rent richting de bal. Derrotado rent richting de bal. Derrotado met een sublieme pass. Loyola is nu in balbezit. Loyola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marrento trapt de bal weg van het doel. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Derrotado de bal. Derrotado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Silva geeft een lange en hoge pass. Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:6

75e minuut.
Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sarmento de bal. Derrotado verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola is nu in balbezit. Loyola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Muniz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva met een snelle inworp. Derrotado rent richting de bal. Derrotado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Falleiro de bal. Jaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaković met een sublieme pass. Derrotado bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrotado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jaković met een sublieme pass. Króliczyński rent richting de bal. Falleiro rent richting de bal. Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:8

85e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Botili onderschept slim de pass. Botili passt de bal in één keer door. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Króliczyński rent richting de bal. Króliczyński passt de bal met de wreef. Daar is Derrotado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola rent richting de bal. Loyola haalt uit met een fantastische trap. Marrento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loyola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
real barbarençe - Luizerense 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real barbarençe 86%, Luizerense 14%.
real barbarençe - Luizerense 0:9