Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Edson Queiroz WCxGaludo13
Normal Tactiek Guardiola
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 44
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
do Leblon kopt de bal weg. Surowiec met een sublieme pass. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:1

5e minuut.
Fava passt de bal zonder na te denken. Cibutavičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciel. Cibutavičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surowiec komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Toufar passt de bal zonder na te denken. Kołacki geeft de bal voor. Daar is Bazanello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Maciel trapt de bal weg. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
do Leblon is nu in balbezit. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Surowiec passt de bal zonder na te denken. Cibutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Cibutavičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:2

18e minuut.
Toufar met een sublieme pass. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cid. Cid krijgt een gele kaart.

26e minuut.
do Leblon rent richting de bal. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec speelt de bal door. Klungelig pakt Cibutavičius de bal. Cibutavičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:3

31e minuut.
Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov geeft een lange en hoge pass. Sós rent richting de bal. Sós haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:4

34e minuut.
Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius met een sublieme pass. Fava bereikt de bal nog maar net als eerste. Fava schiet op doel. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:5

44e minuut.
Metsenaere speelt de bal door. Toufar rent richting de bal. Toufar speelt de bal door. Surowiec rent richting de bal. Surowiec speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 64%, WCxGaludo13 36%.
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:5

58e minuut.
Surowiec speelt de bal door. Bazanello met een sublieme pass. Daar is Kołacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki geeft een lange en hoge pass. Cibutavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:6

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochman komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cid heeft problemen om de bal te vangen. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki met een sublieme pass. Sós is nu in balbezit. Sós schiet op doel. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:7

70e minuut.
Doeltrap. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Michnik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cid de bal onder controle te krijgen. Ochman geeft een lange en hoge pass. Surowiec rent richting de bal. Surowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maciel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołacki met een snelle inworp. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cibutavičius de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:8

81e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Kołacki met een sublieme pass. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Michnik kopt de bal weg. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki passt de bal zonder na te denken. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:9

87e minuut.
Ochman kopt de bal weg. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal in één keer door. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:10

89e minuut.
Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Surowiec speelt de bal door. Sós rent richting de bal. Sós draait met de bal, schiet en ... Camargo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 70%, WCxGaludo13 30%.
Zenit Edson Queiroz - WCxGaludo13 0:10