Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WCxGaludo13 Zenit Edson Queiroz
Guardiola Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fava is nu in balbezit. Toufar is nu in balbezit. Toufar passt de bal in één keer door. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sós rent richting de bal. Sós passt de bal met de wreef. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 1:0

4e minuut.
de Assis passt de bal met de wreef. do Leblon rent richting de bal. Cibutavičius begaat een overtreding. do Leblon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Angelkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cid de bal. Kołacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołacki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Cid de bal. Sós speelt de bal door. Fava probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Cibutavičius rent richting de bal. Fava rent richting de bal. Fava speelt de bal door. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 2:0

16e minuut.
Sós heeft problemen om de bal te vangen. Sós met een sublieme pass. Klungelig pakt Cibutavičius de bal. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Toufar is nu in balbezit. Toufar passt de bal zonder na te denken. Surowiec geeft een lange en hoge pass. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. Camargo bokst de bal weg. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo bokst de bal weg. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 3:0

21e minuut.
Sós verovert de bal door een tackle van achteren. Sós probeert naar een medespeler te passen. Toufar met een sublieme pass. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maciel de bal onder controle te krijgen. Toufar rent richting de bal. Toufar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 4:0

29e minuut.
Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec passt de bal in één keer door. Cibutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camargo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 5:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toufar met de inworp. Fava probeert naar een medespeler te passen. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bazanello geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kołacki met de inworp. Sós rent richting de bal. Sós geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cibutavičius de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 6:0

43e minuut.
Faraco geeft de bal voor. Kołacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Cid de bal. Sós rent richting de bal. Sós geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 28%, Zenit Edson Queiroz 72%.
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 6:0

48e minuut.
Fidélis geeft de bal voor. Inworp. Metsenaere met de inworp. Daar is Toufar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toufar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Cibutavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Camargo trapt de bal weg van het doel. Kołacki geeft de bal voor. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Toufar is nu in balbezit. Toufar geeft een lange en hoge pass. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 7:0

55e minuut.
Surowiec passt de bal zonder na te denken. Sós rent richting de bal. Sós passt de bal zonder na te denken. Cibutavičius rent richting de bal. Cibutavičius schiet op doel. Camargo bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Chavez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toplak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chavez. Chavez krijgt een gele kaart. Toplak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fava met een snel genomen vrije trap. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochman komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cid kopt de bal weg. Cibutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciel. Cibutavičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cid geeft een lange en hoge pass. Michnik kopt de bal weg. Ochman rent richting de bal. Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 8:0

71e minuut.
Toufar bereikt de bal nog maar net als eerste. Toufar geeft de bal voor. Klungelig pakt Sós de bal. Sós draait met de bal, schiet en ... Maciel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 9:0

72e minuut.
Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Chavez probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibutavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Surowiec met een sublieme pass. Sós is nu in balbezit. Sós passt de bal in één keer door. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cibutavičius is nu in balbezit. Cibutavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 10:0

79e minuut.
Toplak passt de bal in één keer door. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec geeft een hoge lob. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Camargo trapt de bal weg. Kołacki kopt de bal weg. Sós is nu in balbezit. Sós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cibutavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Cibutavičius passt de bal in één keer door. Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 11:0

85e minuut.
Cid speelt de bal door. Toplak is nu in balbezit. Toplak speelt de bal door. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sós is nu in balbezit. Maciel verovert de bal door een tackle van achteren. Cibutavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Cibutavičius haalt uit met een fantastische trap. Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WCxGaludo13 20%, Zenit Edson Queiroz 80%.
WCxGaludo13 - Zenit Edson Queiroz 12:0