Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hawaii galo forte fc
442 Tactiek r2
39% Balbezit 61%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Sclano passt de bal zonder na te denken. da Silva e Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol onderschept slim de pass. van Kol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Sclano rent richting de bal. Sclano geeft een lange en hoge pass. Daar is Pressato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lindo geeft een lange en hoge pass. Magaton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sclano is nu in balbezit. van Kol is nu in balbezit. van Kol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - galo forte fc 0:1

36e minuut.
Boone verovert de bal door een tackle van achteren. Magaton rent richting de bal. Magaton met een sublieme pass. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pressato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uščuplić met een snelle inworp. Sclano rent richting de bal. Sclano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Olaria geeft een lange en hoge pass. Pressato probeert de bal met de borst te controleren. da Silva e Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol verovert de bal door een tackle van achteren. van Kol passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 63%, galo forte fc 37%.
Hawaii - galo forte fc 0:1

55e minuut.
Olaria met een snelle inworp. Uščuplić rent richting de bal. Uščuplić probeert naar een medespeler te passen. Sclano rent richting de bal. Sclano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Boone heeft problemen om de bal te vangen. Boone geeft een lange en hoge pass. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol geeft een hoge lob. Sclano krijgt zijn hoofd ertegen. Cavalieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Vîlcu komt het veld opgelopen. Cumana komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kecskés geeft een hoge lob. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu geeft een hoge lob. Sclano rent richting de bal. Sclano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 55%, galo forte fc 45%.
Hawaii - galo forte fc 0:1