Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Hawaii
r2 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 23.5
redelijk Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Uščuplić rent richting de bal. Uščuplić heeft problemen om de bal te vangen. Uščuplić geeft een lange en hoge pass. van Kol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Hawaii 1:0

24e minuut.
Uščuplić met een sublieme pass. Daia verovert de bal door een tackle van achteren. Sclano probeert de bal aan de voet te houden. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol draait met de bal, schiet en ... Gassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Hawaii 2:0

26e minuut.
Gassen trapt de bal weg. Magaton kopt de bal weg. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uščuplić zal de hoekschop nemen. Gassen bokst de bal weg.

34e minuut.
Magaton verovert de bal door een tackle van achteren. Magaton speelt de bal door. Rabelo met een sublieme pass. van Kol rent richting de bal. van Kol schiet op doel. Paal! Sclano rent richting de bal. Sclano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Hawaii 3:0

39e minuut.
Coli onderschept slim de pass. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta passt de bal met de wreef. van Kol bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 34%, Hawaii 66%.
galo forte fc - Hawaii 3:0

51e minuut.
Daar is Hähnlein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hähnlein speelt de bal door. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sclano schiet op doel. Gassen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaton verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt da Silva e Sá zijn tegenspeler op de grond. Magaton moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Magaton kan niet meer verder spelen. Niewierowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daia is nu in balbezit. Niewierowski onderschept slim de pass. Sclano is nu in balbezit. Sclano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Kol rent richting de bal. van Kol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Lindo rent richting de bal. Io-Io rent richting de bal. Lindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Io-Io verovert de bal door een tackle van achteren. Io-Io haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lăzăroiu met een sublieme pass. van Kol rent richting de bal. van Kol draait met de bal, schiet en ... Gassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cumana is nu in balbezit. Cumana geeft een lange en hoge pass. van Kol is nu in balbezit. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Gassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Hawaii 4:0

79e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski geeft een lange en hoge pass. Sclano is nu in balbezit. Sclano haalt uit met een fantastische trap. Gassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Hawaii 5:0

86e minuut.
Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uščuplić geeft een lange en hoge pass. van Kol is nu in balbezit. van Kol haalt uit met een fantastische trap. Gassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Hawaii 6:0

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gassen met een harde bal richting middenveld. Hähnlein kopt de bal weg. van Kol is nu in balbezit. van Kol geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 38%, Hawaii 62%.
galo forte fc - Hawaii 6:0